چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم ارائه طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اشتراک‌گذاری تجربه خرید اظهار داشت: مصرف آرد یارانه‌ای در کشور سال 98، حدود 8.1 میلیون تن بود که این رقم در سال 99 به 8.3 میلیون تن و سال 1400 به 8.5 میلیون تن رسید که اگر همین مسیر با رشد 2.5 تا 3 درصدی ادامه می‌یافت باید سال 1401 به 8.8 میلیون تن و امسال به 9 میلیون تن می‌رسید، اما با هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شود.

 
وی گفت:‌ بعد از حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی قیمت سایر اقلام گران شد اما قیمت نان گران نشد و نان جایگزین سایر اقلام اساسی در سبد خانوار شد.
 
خاندوزی اظهار داشت: در حال حاضر با هوشمندسازی یارانه آرد و نان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور امکان نظارت بر این طرح و ارائه پیشنهاد و انتقاد دارند و گام مردمی شدن با دقت بالا انجام می‌شود.
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: برای هوشمندسازی یارانه آرد و نان 3 گام اجرا شد که در گام اول شفاف شدن داده‌ها، گام دوم مردمی‌سازی و گام سوم هوشمندسازی بوده است که با دستگاه‌های هوشمند در نانوایی‌ها این امکان فراهم شده است.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای دیگر در زمانی که دولت‌ها با کسری مواجه می‌شوند بدون توجه به تبعات اجتماعی از طرح‌هایی برای تأمین بودجه استفاده می‌کنند اما در کشور ما دولت اجازه نداد از نظر کالاهای اساسی فشاری به مردم وارد شود.
 
خاندوزی اضافه کرد: قیمت معاملات غیررسمی آرد و نان دو برابر افزایش پیدا کرده و قیمت جوازهای صنفی نانوایی 50 درصد کاهش یافته است که این نشان می‌دهد هدف‌گذاری‌ها به درستی انجام شده است.
 
وی گفت:‌ 27 هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش هزینه تأمین آرد و نان کشور انجام شد که معادل 1.5 میلیون تن آرد است.
 
به گزارش فارس، نان به عنوان قوت قالب مردم و یک کالای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است که طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با کمک وزارت اقتصاد، وزارت کشور و بانک سپه اجرا شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15438 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 511 ساعت: 7:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
5 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
6 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
10 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.