جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟


پایگاه خبری لقمه: بر اساس مبلغ جدید جریمه‌های رانندگی، «خوردن و آشامیدن» در حین رانندگی تخلف بوده و ۶۰ هزار تومان جریمه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مبالغ جدید جرائم راهنمایی و رانندگی از ۲۳ تیرماه و با ابلاغ محمد مخبر، سرپرست دولت سیزدهم اجرایی شد. هدف از افزایش مبلغ جریمه‌ها افزایش نظم ترافیکی و نیز کاهش تصادفات و خسارات جانی و مالی ناشی از آن عنوان شده است.
 
به گفته پلیس، استفاده از تلفن همراه، خوردن، آشامیدن و ... باعث حواس پرتی راننده می شود و در نتیجه عدم توجه کافی به جلو می‌تواند باعث تصادف شود، عاملی که علت وقوع درصد قابل توجهی از تصادفات رانندگی را به خود اختصاص داده است.
 
بر همین اساس تخلف «خوردن، آشامیدن و امثال آن حین رانندگی» در کلانشهرها، مراکز استان‌ها، جاده‌های بین شهری و مناطق آزاد تجاری - صنعتی و سایر شهرها  ۶۰ هزار تومان تعیین شده است.در روستاها نیز این تخلف، ۳۰ هزار تومان جریمه دارد.  در گذشته این تخلف، تنها ۲۰ هزار تومان جریمه داشت.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15595 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 242 ساعت: 5:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
3 ۱۵۰ واحد عرضه کالاهای اساسی در استان تهران جریمه شدند ۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
4 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
5 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
6 اسنپ فود با شکایت چیلیوری جریمه شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۲ مهر
7 برخورد جریمه نقدی تعزیرات مشکل بازار گوشت را حل نمی کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
8 جریمه سنگین واحدهای غذایی برای به کارگیری اتباع خارجه (افاغنه) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
9 گلایه وزیر بهداشت از جریمه‌های 5 هزار تومانی متخلفان غذایی ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۱ مهر
10 جریمه متخلفان مواد غذایی شوخی است ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌ها و هشدارهای تغذیه‌ای در مسافرت اسهال مسافرتی یکی از آن بیماری‌هایی است که هر مسافری را تهدید می‌کند.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.