دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست


دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان گفت: دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی اصفهان برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست، بلکه تنها بازنگری دوباره به تولید خمیر مرغ در دستور کار استانداری اصفهان قرار گرفت.

لقمه: کمال حیدری درگفتگویی اظهار کرد: بنا به درخواست کارخانه‌های فراورده‌های گوشتی بر نظارت دوباره بر کیفیت تولید خمیر مرغ و استفاده از دستگاه‌های بادر این کارخانجات، این مسئله در دستور کار کارگروه سلامت اصفهان قرار گرفت.

وی بیان کرد: در کارگروه سلامت تیرماه اصفهان، معاون سیاسی و امنیتی استانداری با توجه به درخواست دوباره صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان مبنی بر نظارت بر تولید خمیر مرغ در این کارخانه‌ها، پیشنهاد بررسی دوباره و تأمل بر این موضوع را دادند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: مطرح کردن این موضوع در کارگروه سلامت به دلیل اعتراض صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان به استاندار به عنوان یک مقام استانی بود.

وی در پاسخ به اینکه چرا موضوع خمیر مرغ پس از بررسی کارشناسی چند ساله در کشور و اصفهان و ممنوعیت تولید آن در کارخانه‌های بار دیگر در کارگروه سلامت اصفهان مطرح شد، تاکید کرد: بررسی دوباره این موضوع به مثابه همان است که وقتی رای دادگاه در مورد یک مسئله‌ای صادر و شخص به نتیجه شکایت دارد، آن رای برای بار دیگر در واحد تجدید نظر مطرح می‌شود.

حیدری با بیان اینکه هنوز نتیجه بررسی‌ها مشخص نشده است، ادامه داد: در مصوبه کارگروه سلامت تیرماه استانداری اصفهان مصوبه‌ای در ارتباط با اینکه دست کارخانه‌های اصفهان برای تولید خمیر مرغ باز است، وجود ندارد، زیرا تنها در حد طرح موضوع و خواستار نگاهی دوباره به وضعیت کارخانه‌های اصفهان بود و نتیجه‌ای مشخص نشد.

وی اضافه کرد: تمام صحبت صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان این بود که چرا موضوع تولید خمیر مرغ به همان روند گذشته در کل کشور صورت می‌گیرد، اما کسی برخورد نمی‌کند و تنها در اصفهان نظارت این چنینی وجود دارد.

دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان در پاسخ به این شبهه در مورد کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان گفت: عدم برخورد جدی مسئولان سایر استان‌ها با موضوع تولید خمیر مرغ دلیل بر نبود نظارت بر این مسئله در اصفهان نیست و همان‌طور که اصفهان پیشتاز در امر یخ بهداشتی و بسته‌بندی مرغ و تولید ظروف گیاهی است، در این حوزه هم تنها برای سلامتی مردم دست به یک‌سری از اقداماتی بهداشتی زده است.

وی افزود: صاحبان کارخانجات اصفهان مدعی سلامت فراورده‌های گوشتی شدند و درخواست بازنگری دوباره به مصوبه ممنوعیت خمیر مرغ در این کارخانه‌ها از سوی استانداری شدند.


نقل از :فارس

کد: 1623 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 2735 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
5 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
9 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
11 بازار ۱۵هزار میلیارد تومانی گوشت قرمز/سرمایه گذاران انگیزه ندارند ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

  سیب مفید است، برای زنان مفیدتر دانشمندان دریافتند 240 کالری‌ای که هر روز از طریق ...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»