تولید غذای سالم با بیوتکنولوژی در فیلیپین


معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین با بیان اینکه مصرف محصولات تراریخته برای مردم این کشور اثرات ناشناخته و غیر منتظره ای نداشته، گفت: این کشور علاوه بر تولید 4 محصول تراریخته کشاورزی، واردات 55 محصول تراریخته را نیز تصویب کرده است.

به گزارش لقمه، دکتر رندی هوتئا با بیان اینکه کشت محصولات تراریخته از سال 2003 در فیلیپین آغاز شد، افزود: در حال حاضر 700 هزار هکتار ذرت تراریخته دارای دو صفت مقاوم به حشرات و سموم علف کش ها کشت می شود به طوری که 70 درصد ذرت زرد که در فیلیپین تولید می شود تراریخته است که این نشاندهنده پذیرش بالای این نوع محصول در کشور است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با بیان اینکه به غیر از ذرت 4 محصول تراریخته دیگر در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بادمجان، برنج طلایی، پنبه مقاوم به آفات و پاپایا از دیگر محصولات تراریخته است که در فیلیپین در دستور کار دارد.

وی با تاکید بر اینکه پذیرش عمومی از محصولات تراریخته در کشور بالا است، ادامه داد: فیلیپین از 10 سال قبل برنامه ریزی برای تولید محصولات تراریخته را آغاز کرده است و در حال حاضر در میان کشورهای منطقه آسیای جنوب شرقی بالاترین میزان تولید محصولات تراریخته را دارد.

هوتئا با تاکید بر اینکه محصولات تراریخته هیچ اثر سوء، ناشناخته و غیر منتظره ای را برای جامعه به همراه نداشته است، اضافه کرد: در کشور فیلیپین مانند بسیاری از کشورها گروه هایی هستند که با فناوری مخالف هستند ولی علاوه بر اینکه دولت طرفدار برنامه های بیوتکنولوژی است، برنامه نظارتی و کنترلی ما در زمینه محصولات تراریخته می تواند مدلی برای سایر کشورها باشد.

وی با تاکید بر ضرورت امنیت غذایی در جامعه و فقرزدایی، خاطرنشان کرد: برای هر سیاستمداری تامین غذا با قیمت و کیفیت مناسب یک اصل است از این رو فیلیپین از هر نوع نوآوری در تولید غذا که مبتنی بر بیوتکنولوژی باشد حمایت می کند.

تولید غذای سالم با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با اشاره به اثرات استفاده از بیوتکنولوژی در تولید غذای سالم، یادآور شد: با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی محصولات غذایی مقاوم به آفات و متحمل به علف کشها را تولید کردیم.

کاهش واردات محصولات غذایی

وی با اشاره به وضعیت واردات محصولات غذایی فیلیپین، گفت: در گذشته فیلیپین به عنوان یکی از وارد کننده های ذرت برای خوراک دام و طیور بوده است که با تولید ذرت تراریخته از سال 2011 به طور کامل خودکفا شدیم به گونه ای که در حال بازاریابی این محصول در کشورهایی چون تایوان، کره جنوبی، ژاپن و چین هستیم.

وضعیت فیلیپین در واردات محصولات تراریخته

هوتئا با اشاره به وضعیت واردات محصولات تراریخته فیلیپین، اضافه کرد: در حال حاضر فیلیپین واردات بیش از 55 نوع محصول تراریخته را تصویب کرده است برای مثال کلیه سویا و پنبه ای که از خارج وارد می شود، تراریخته است.

به گفته وی فیلیپین برچسب زنی بر روی محصولات تراریخته را حذف کرده است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA)، ایران را اولین کشوری دانست که برنج تراریخته را تولید کرد و گفت: به نظر من ایران ابتدا باید نیازها و اولویت های خود را تعیین کند و بر اساس آن برنامه ریزی کند.
 

س.س

نقل از :مهر

کد: 1708 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 4231 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
6 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
7 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
8 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.