دستور پخت زیره پلو


زیره یکی از ادویه های ایرانی است که محصول شهر کرمان است و امروزه به فراوانی یافت می شود.

مواد اولیه:

برنج                             سه پیمانه
مرغ یا گوشت                250 گرم
زرشك در صورت تمایل       دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه                      یك قاشق غذاخوری
زعفران                          به میزان لازم
روغن                            به میزان لازم
 


طرز تهیه:

گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبكش كرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌كنیم. پس از آماده شدن برنج زرشك را كه تمیز نموده و شسته‌ایم و با كمی روغن و یك قاشق شكر تفت داده‌ایم، جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

نکات:
 

- اگر در تهیه این غذا، از گوشت چرخ کرده و به صورت گوشت قلقلی استفاده کنید، نیز طعم جدیدی خواهد داشت. در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از فلفل سیاه نیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

- زیره سبز نیز از انواع زیره است که در عطاری ها یافت می شود، اما بهتر است از زیره سیاه در این غذا استفاده کنید.

- زیره، خاصیت های فراوانی دارد که یکی از آنها رفع نفخ است. بنابراین این غذا بسیار در رفع این حالت کمک می کند.



پ.ح 




کد: 1717 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 7056 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 چالش های صادرات محصولات کشاورزی/ واگذاری سیاستگذاری‌ به وزارت جهاد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۵ خرداد
4 خواص این دانه های معجزه گر چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
5 آشپزخانه امروزی داشته باشید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
7 گزارش تصویری// مسابقه سفره عید فطر در قشم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
8 مسابقه سفره عید فطر در جزیره قشم برگزار شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد
9 عرقیات گیاهی که باعث کاهش وزن می شوند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲ تير
10 چگونه با زیره لاغر شویم ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
11 نکته‌هایی که بهتر است راجع به انواع پنیر بدانیم کدام‌اند؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.