افزایش 35 درصدی تولید پسته در سال 91


رئیس اتحادیه باغداران کشور با بیان اینکه میزان تولید پسته در سالجاری نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است، گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو در خصوص میزان تولید محصولات باغی به ویژه پسته در سال جاری اظهارداشت: امسال با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی تولید محصولات باغی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است به طوری که میزان تولید پسته نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است.

وی در بیان دلیل افزایش قیمت پسته در بازار گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

رئیس اتحادیه باغداران کشور یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت محصولات باغی را نقش آفرینی واسطه ها عنوان کرد و افزود: متاسفانه دلالها و واسطه ها طعم شیرین این میوه ها را به کام مردم تلخ می کنند.

وی با اشاره به اینکه گران شدن دلار تاثیر چندانی در تولید محصولات کشاورزی ندارد، گفت: با وجود اینکه بسیاری از نهاده های کشاورزی وارداتی است اما قیمت محصولات براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازار تعیین می شود به طوری‌که هر زمان تولید یک محصولی افزایش پیدا می کند قیمتش در بازار کاهش و هرزمان که تولید یک محصول در بازار کاهش می یابد، قیمتش در بازار افزایش می یابد.

شادلو خواستار نظارت بیشتر نهادهای نظارتی بر نحوه توزیع و عرضه محصولات کشاورزی و باغی در بازار شد. وی تنها راه حل جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها در بازار را تصویب طرح انتزاع وظایف کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در مجلس دانست و افزود: اگر طرح انتزاع در مجلس به تصویب برسد، بخش تولید با بخش بازار هماهنگ خواهد شد به طوری‌که براساس میزان تولید محصولات مختلف قیمت آنها در بازار تعیین می شود.

بر اساس این گزارش، حسین مهاجران رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران پیش از این با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم پسته در میدان مرکزی میوه و تره بار با قیمتی در حدود 8500 تومان عرضه می شود، از افزایش 30 درصدی قیمت این محصول نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داده بود.



م.ص


نقل از :مهر

کد: 1720 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 2056 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

18 دلیل برای لاغری و کاهش وزن چاقی می‌تواند 20 سال از عمر شما را کم کند و سال‌هایی که زنده هستید را با درد همراه کند، آن را ناسالم‌تر کرده و از میزان انرژی و فعالیت شما بکاهد.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟