آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟


مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی یا سکته ها را کاهش نمی دهد. این مطالعه در ژورنال انجمن پزشکی امریکا چاپ شد و بر پایه ی مشاهدات بیست کلینیک بود که شصت و هشت هزار نفر را بررسی کرده بودند.

به گزارش لقمه، تعداد افراد شرکت کننده در این آزمایش انقدر زیاد بودند که نتایج مطالعه را مهم و جدی سازند. تخمین زده شده است که امریکا سال گذشته بیش از یک میلیارد برای این قرص ها خرج کرده است و فروش آن ها روز به روز بیشتر می شود. اما این مطالعه نشان می دهد که این هزینه می تواند اتلاف پول باشد.

محققان هیچ ربطی بین قرص روغن ماهی و کم شدن خطرات مرگ و میر به واسطه ی بیماری های قلبی یا سکته ها نیافتند. تئوری خوردن قرص روغن ماهی بر پایه ی مطالعات سال 1980 بود که نشان داد فرهنگ هایی که خوردن ماهی در عادت غذایی آنها وجود دارد کمتر به بیماری های قلبی دچار هستند.

عادت غذایی شما باید سالم و شامل هفته ای دو بار ماهی باشد. هم چنین باید سبزیجات و غلات در این عادت غذایی گنجانده شود. باید مرتب ورزش کنید.

مکمل های روغن ماهی حاوی امگا سه می باشند و بسیار پرفروش هستند اما طی این تحقیقات مشخص شد که داشتن عادت غذایی سالم از خوردن قرص روغن ماهی بهتر است.



ا.ن


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1884 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 5331 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
5 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
9 فروش دو محصول مکمل و کپسول لاغری ممنوع شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۹ شهريور
10 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
11 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی اندازه ها و مقادیر و طرز تهیه و آماده کردن داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای استفاده اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی را شامل می شود.