آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟


مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی یا سکته ها را کاهش نمی دهد. این مطالعه در ژورنال انجمن پزشکی امریکا چاپ شد و بر پایه ی مشاهدات بیست کلینیک بود که شصت و هشت هزار نفر را بررسی کرده بودند.

به گزارش لقمه، تعداد افراد شرکت کننده در این آزمایش انقدر زیاد بودند که نتایج مطالعه را مهم و جدی سازند. تخمین زده شده است که امریکا سال گذشته بیش از یک میلیارد برای این قرص ها خرج کرده است و فروش آن ها روز به روز بیشتر می شود. اما این مطالعه نشان می دهد که این هزینه می تواند اتلاف پول باشد.

محققان هیچ ربطی بین قرص روغن ماهی و کم شدن خطرات مرگ و میر به واسطه ی بیماری های قلبی یا سکته ها نیافتند. تئوری خوردن قرص روغن ماهی بر پایه ی مطالعات سال 1980 بود که نشان داد فرهنگ هایی که خوردن ماهی در عادت غذایی آنها وجود دارد کمتر به بیماری های قلبی دچار هستند.

عادت غذایی شما باید سالم و شامل هفته ای دو بار ماهی باشد. هم چنین باید سبزیجات و غلات در این عادت غذایی گنجانده شود. باید مرتب ورزش کنید.

مکمل های روغن ماهی حاوی امگا سه می باشند و بسیار پرفروش هستند اما طی این تحقیقات مشخص شد که داشتن عادت غذایی سالم از خوردن قرص روغن ماهی بهتر است.



ا.ن


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1884 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 5360 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
5 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
9 فروش دو محصول مکمل و کپسول لاغری ممنوع شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۹ شهريور
10 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
11 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.