متخصصان آمریکایی و ایرانی، چالش های تغذیه را در شیراز بررسی می کنند


متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه جان هاپکینز آمریکا در یک همایش علمی، چالش های تغذیه قرن اخیر و مسایل پیش روی جهان را در شیراز بررسی می کنند.

به گزارش لقمه، رییس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز دوشنبه در این زمینه به خبرنگاران گفت: در این همایش سعی شده است بابهره گیری ازنظر متخصصان، الگوی مناسبی برای رسیدن به سلامت تغذیه ارائه شود.

کامران باقری لنکرانی گفت:با جامعه علمی آمریکا مشکلی نداریم و شاهد افزایش تقاضا از طرف متخصصان این کشور برای حضور در مجامع علمی کشورمان هستیم.

وی ادامه داد: باب همکاری بین ما ودانشگاه های آمریکا در این زمینه باز است و نتایج خوبی هم در پیشرفت های علمی در این زمینه حاصل شده است.

لنکرانی افرود:در این همایش یک روزه که متخصصان و کارشناسانی از سراسر کشور حضور دارند استادان علوم پزشکی دانشگاه هاپکینز امریکا آخرین یافته های علمی در باره اصول تغذیه سالم را ارائه خواهند داد.

وی اظهار داشت: متاسفانه روند فعلی تامین و تولید و توزیع غذا در جهان روند مطلوبی نیست و روزانه یک میلیارد نفر در سراسر جهان گرسنه می مانند.

رییس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: از سوی دیگر طیف وسیعی از مردم جهان دچار عارضه پر خوری هستند که دستاورد آن دیابت ، چاقی، سکته قلبی و بیماری های مختلف است.

لنکرانی اضافه کرد : تغییرات ناهنجار الگوهای غذایی موجب افزایش سرطان ها در جامعه شده است،این در حالی است که استفاده از آنتی اکسیدان ها، میوه و سبزی ها دربرنامه غذایی کمتر می شود.

وی ادامه داد:استفاده از الکل و مواد مخدر،استفاده از فست فودها و استفاده بی رویه از غذاهای چرب موجب شده است که مردم به مرز خطرناک از دست دادن سلامتی نزدیک شوند.

وی گفت: آمارها نشان می دهد که نیمی از نوجوانان صبحانه را از برنامه غذایی حذف کرده اند یا 40 درصد از آنها به صورت بی رویه نوشابه گازدار مصرف می کنند و 20 درصد از آنها از میوه و سبزی در برنامه غذایی بهره نمی گیرند.

لنکرانی گفت: همایش تغذیه سالم پنجشنبه آینده با حضور متخصصان در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیرازبرگزار خواهد شد.


نقل از :ایرنا

کد: 1914 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 2268 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
2 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
11 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.