گزارش تصویری/ صید ماهی در سواحل گیلان - 2


فصل صید ماهیان استخوانی در حالی از بیستم مهر ماه آغاز شده که کناره های دریای خزر مملوء از صیادان پرتلاشی است که با کار وکوشش فراوان ماهی صید می کنند.اما به نظر می آید که دریا سخاوت خود را از این مردان زحمت کش دریغ کرده است . به طوری که هر چه بیش تر تلاش می کنند ، ماهی کمتری صید می کنند وجای آن نوعی خزه که نشان از آلودگی دریا دارد ، می گیرند.

عکس از: ابوذر بذری


نقل از :مهر

کد: 2144 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان بازدید: 2559 ساعت: 3:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
2 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
3 در سایه حمایت های دولت، برنجکاران با اطمینان خاطر بیشتری به تولید می پردازند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 رسپی شامی پوک به همراه سس ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
6 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
7 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش 15 درصدی تولید برنج در گیلان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9 تفاهم نامه ایجاد و توسعه شهرک‌های کشاورزی، دامی و شیلاتی امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
10 پرداخت ۱۰۷ میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به کشاورزان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11 برداشت لاین جدید برنج مقاوم به خشکی در آستانه اشرفیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رمز و رازهای پرورش میوه و سبزیجات در خانه هنگامی که سبزی هایی که خود کاشته و پرورانده اید را برداشت می کنید برایتان طعم و مزه بسیار بهتری دارند.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟