طب سنتی همپای علم جدید پزشکی/
درمان گرفتگی عروق قلب با داروهای گیاهی


مدرس طب سنتی جهاددانشگاهی با اعلام اینکه طب سنتی همپای علم روز پزشکی حرکت می کند، اظهارداشت: گرفتگی عروق کرونر، از جمله بیماریهای شایع قلبی است که با داروهای گیاهی درمان می شود.

به گزارش لقمه، دکتر نظام نهرینی از راه اندازی موسسه جامع طب سنتی - اسلامی در نقطه ای از تهران خبر داد و گفت: قرار است در این مرکز که بزودی افتتاح خواهد شد، مسائل درمانی، آموزشی و پژوهشی در زمینه طب سنتی به مردم ارائه شود.

وی با تاکید بر شناسایی علم "مزاج شناسی" در طب سنتی، تصریح کرد: در علم مزاج شناسی، به موضوعاتی همچون روش تغذیه، ورزشهای مناسب با مزاج، الگوهای روش زندگی بر اساس نوع مزاج و... توجه می شود.

این مدرس طب سنتی اظهارداشت: علم طب سنتی یک طب بسیار فراگیر، پیچیده و موثر است که برای تمام سیستم بدن انسان کاربرد دارد.

نهرینی با اشاره به اینکه طب سنتی در زمینه تمامی بیماریهای غیرواگیر و شایع روشهای درمانی دارد، گفت: در طب سنتی روی موضوع سرطان هم کار شده است.

وی، بیماریهای قلبی را مورد اشاره قرار داد و افزود: شایعترین بیماری قلبی، گرفتگی عروق کرونر است که در علم جدید پزشکی با استفاده از روشهای جراحی درمان می شود. اما در طب سنتی با داروهای گیاهی و روشهای دیگری، برای این عارضه درمان وجود دارد.

این مدرس طب سنتی جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد، از وزارت بهداشت به عنوان مخالف سرسخت طب سنتی در سالهای گذشته تا امروز نام برد و گفت: این وزارتخانه از 11 سال پیش که طب سنتی در کشور مورد توجه قرار گرفت، شدیدا مخالف این نوع طب بود. ولی به تدریج که افکار عمومی شاهد اثرات مثبت طب سنتی بودند، از فشارهای وزارت بهداشت کم شد.

نهرینی با اشاره به دانشکده طب سنتی که 4 سال قبل توسط وزارت بهداشت در کشور راه اندازی شده است، افزود: با توجه به اینکه آقای احمدی نژاد موافق طب سنتی است، یک مقدار از فشارهای وزارت بهداشت روی افرادی که در طب سنتی مشغول کار و فعالیت هستند، کم شده است.


نقل از :مهر

کد: 2324 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 11890 ساعت: 12:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
6 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.