مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است


یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 می‌تواند مسمومیت و خطرات جدی در پی داشته باشد و افراد باید از مصرف خودسرانه کپسول یا آمپول‌های این ویتامین بپرهیزند.

به گزارش لقمه، سید ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: کمبود ویتامین D3 (دی‌تریول) یکی از مشکلات شایعی است که در افراد مراجعه‌کننده مشاهده می‌شود. معمولاً پیش‌ماده این ویتامین در منابع حیوانی مانند دل، قلوه،‌جگر و تخم‌مرغ موجود است ولی برای تبدیل این مواد به ویتامین D3 باید اشعه فرابنفش آفتاب به پوست بتابد تا این ویتامین تولید شود.

وی با اشاره به اینکه این ویتامین در جذب کلسیم اهمیت دارد اضافه کرد: همچنین امروزه ما ویتامین D3 را به عنوان عامل ضد سرطان می‌شناسیم و حتی اگر مقدار این ویتامین خیلی در بدن کاهش یابد ممکن است به سردردهایی منجر شود که شبیه میگرن است در حالی که میگرن نیست و به درمان‌های معمولی جواب نمی‌دهد مگر کمبود ویتامین D3 برطرف شود.

رئیس انجمن تغذیه گفت: ویتامین D3 ضمن اینکه می‌تواند زمینه‌ساز نرمی استخوان و پوکی استخوان شود، به دلیل اینکه جزو ویتامین‌های محلول در چربی است استفاده نابجا و بیش از اندازه آن نیز می‌تواند مسمومیت و خطرات بسیار جدی برای فرد داشته باشد.

مظهری به افراد توصیه کرد تا از مصرف خودسرانه کپسول‌ها یا آمپول‌های ویتامین D3 بپرهیزند و حتماً با تجویز متخصصان تغذیه این مکمل ها را مصرف کنند.

 


نقل از :فارس

کد: 2508 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 7803 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.