مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است


یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 می‌تواند مسمومیت و خطرات جدی در پی داشته باشد و افراد باید از مصرف خودسرانه کپسول یا آمپول‌های این ویتامین بپرهیزند.

به گزارش لقمه، سید ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: کمبود ویتامین D3 (دی‌تریول) یکی از مشکلات شایعی است که در افراد مراجعه‌کننده مشاهده می‌شود. معمولاً پیش‌ماده این ویتامین در منابع حیوانی مانند دل، قلوه،‌جگر و تخم‌مرغ موجود است ولی برای تبدیل این مواد به ویتامین D3 باید اشعه فرابنفش آفتاب به پوست بتابد تا این ویتامین تولید شود.

وی با اشاره به اینکه این ویتامین در جذب کلسیم اهمیت دارد اضافه کرد: همچنین امروزه ما ویتامین D3 را به عنوان عامل ضد سرطان می‌شناسیم و حتی اگر مقدار این ویتامین خیلی در بدن کاهش یابد ممکن است به سردردهایی منجر شود که شبیه میگرن است در حالی که میگرن نیست و به درمان‌های معمولی جواب نمی‌دهد مگر کمبود ویتامین D3 برطرف شود.

رئیس انجمن تغذیه گفت: ویتامین D3 ضمن اینکه می‌تواند زمینه‌ساز نرمی استخوان و پوکی استخوان شود، به دلیل اینکه جزو ویتامین‌های محلول در چربی است استفاده نابجا و بیش از اندازه آن نیز می‌تواند مسمومیت و خطرات بسیار جدی برای فرد داشته باشد.

مظهری به افراد توصیه کرد تا از مصرف خودسرانه کپسول‌ها یا آمپول‌های ویتامین D3 بپرهیزند و حتماً با تجویز متخصصان تغذیه این مکمل ها را مصرف کنند.

 


نقل از :فارس

کد: 2508 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ آذر بازدید: 7766 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.