روش تهیه پلوی مکزیکی


پلوی مکزیکی پلوی مخلوطی پر از سبزیجات مختلف است که آن‌ها پروتئین این پلو را با گوشت چرخ‌کرده یا سویا تامین می‌کنند.

در فرهنگ غذایی ما انواع و اقسام پلوهای مخلوط را داریم ولی در هر کدام معمولا ماده اصلی را یک سبزی تشکیل می‌دهد مانند باقلاپلو، لوبیاپلو و...، ولی مکزیکی‌ها پلوی مخلوطی دارند که پر است از سبزیجات مختلف. آن‌ها پروتئین این پلو را با گوشت چرخ‌کرده یا سویا تامین می‌کنند. پلوی مکزیکی پیشنهادی ما، با سویاست پس اگر رژیم گیاهخواری دارید، می‌توانید این پلوی مقوی و مغذی را برای یک وعده‌تان در نظر بگیرید.



مواد لازم

۳ پیمانه برنج
۲ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
۲ /۱ پیمانه سویای دانه‌ریز
۱۵۰ گرم پیازچه
۴/۱ پیمانه کلم بروکلی
۴ /۱ ق‌چ نمک
۸ /۱ ق‌چ فلفل قرمز
۲/۱ ق‌چ زیره سیاه
۱ ق‌چ زردچوبه
۱ عدد قرص عصاره سبزیجات 
1 حبه سیر تازه (رنده‌شده)
۷ ق‌س روغن مایع
۱ ق‌س رب گوجه‌فرنگی


روش تهیه

برنج را شسته و چند ساعت خیس کنید، سپس طبق روش معمول آبکش کردن در مقداری آب جوش بجوشانید و سپس آبکش کنید و در یک قابلمه به صورت چلوی ساده دم کنید. بعد از دم کشیدن از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود. 

فلفل‌های دلمه‌ای رنگی را شسته و دم و تخم‌های آن‌ها را جدا کرده و به صورت خلالی خرد کنید. کلم بروکلی و پیازچه‌ها را هم ریز خرد کنید. 

در یک تابه مناسب روغن ریخته و سویاهای آماده‌شده را به همراه زردچوبه و سیر تفت دهید. بعد از سرخ شدن کامل سویا و مزه‌دار شدن آن، نوبت ریختن کلم بروکلی، پیازچه و فلفل‌های دلمه‌ای است. 

به مدت سه دقیقه سویا را با سبزیجات تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در ‌‌نهایت رب‌گوجه فرنگی را هم افزوده و یک دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. حالا زیره سیاه، نمک، فلفل قرمز و قرص عصاره را اضافه و با مواد مخلوط کنید. 

در اینجا پلوی ساده را که قبلا دم کرده بودید، به مواد داخل تابه بیفزایید و خوب با سویا و سبزیحات مخلوط کنید تا برنج رنگ بگیرد. حدود ۵ دقیقه که برنج رنگ و مزه گرفت و گرم شد، غذا آماده است، آن را در دیس کشیده و سرو کنید.



روشی دیگر:

می‌توانید این برنج را در یک قالب که باکره چرب کرده‌اید، ریخته و کاملا فشرده کنید و در دیس مورد نظر برگردانید و با سبزیجات و گوجه فرنگی تزئین کنید.

به این پلوی مکزیکی، دانه ذرت پخته‌شده و زیتون حلقه‌ای هم می‌توانید اضافه کنید، البته استفاده از لوبیا چیتی هم به جای لوبیا قرمز امکان‌پذیر است.



فوت‌وفن

برای آماده کردن سویا، ابتدا آن را به مدت بیست دقیقه در آب خیس کنید. سپس آبکش کرده و آب آن را کاملا با فشار دست خارج کنید. سپس در قابلمه‌ای آب را جوش آورده و سویا را در آب جوش بریزید و با یک قاشق چایخوری پودر سیر و مقداری زردچوبه بجوشانید. بعد از ۲۰‌دقیقه سویا را آبکش کنید. با این روش سویا کاملا آماده طبخ شده و بوی نامطبوع آن از بین می‌رود. حالا این سویا آماده است، می‌توانید آن را به روش سرخ کردن با ادویه‌های دلخواه در غذاهای مختلف به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

قرص‌های عصاره، محتوی ۷۰ درصد نمک و ۳۰ درصد ادویه هستند. پس هنگام استفاده از آن‌ها از میزان نمک غذا بکاهید.



نقل از :آشپزی مثبت

کد: 2596 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي بازدید: 7341 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
3 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 روش تهیه پلوی مکزیکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
5 روش تهیه پلـو ایتالیـایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
6 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
8 روش تهیه‌ی پلو سه رنگ برای مهمانی های عید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
9 روش تهیه مرغ پلوی اناری برای مهمانی های نوروز ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن
10 دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
11 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!