كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان


ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

سینه مرغ 250 گرم
پیاز ریز خردشده و روغن و کدو خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خردشده یك پیمانه
بادنجان خردشده دو عدد
تخم‌مرغ پنج تا شش عدد
نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:

برای تهیه كوكوی بادنجان، سینه مرغ را نگینی (چهار گوش) خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن، نمك و فلفل مخلوط كرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم.

پیاز را با چهار قاشق سوپخوری روغن روی حرارت تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سینه مرغ را اضافه می‌كنیم و دو دقیقه تفت می‌دهیم سپس فلفل دلمه‌ای را می‌افزاییم.

كدو، بادنجان و سیر را اضافه كرده و كمی نمك و فلفل زده مواد را از روی حرارت برداشته و دارچین می‌زنیم. زمانی كه سرد شد تخم‌مرغ‌ها را افزوده درون تابه‌ای كه در آن روغن ریخته و داغ شده کوکو را سرخ می‌كنیم.




کد: 2671 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 9531 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
2 روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
3 روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
4 جشنi‌های باستانی «خوراکی‌ها» در ایران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
5 خمیر مرغ منبع باکتری‌های بیماری‌زا ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
6 دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
7 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
8 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
9 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
10 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
11 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر


نظرات


چنگیزنادری

سلام خوب بود استفاده کردم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

  چرا باید اسفناج بخوریم؟ اسفناج گیاهی سرشار از کلروفیل و پروتئین است که نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت