زمان آماده شدن تا مصرف غذای نذری چقدر باشد؟


علی اصغر حسنی یزدی ظهر امروز در نشست خبری متولیان سلامت زائر پیاده که در سالن کنفرانس مرکز بهداشت خراسان‌رضوی برگزار شد اظهار کرد: اگر غذاهای نذری بیش از این زمان نگهداری شوند و مصرف نشوند می‌توانند مسمومیت ایجاد کنند.

به گزارش لقمه، مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طبخ غذاهای نذری در آشپزخانه‌ها هم برای شهروندان راحت‌تر است و هم امکان نظارت ماموران مراکز بهداشت را فراهم می‌کند تا در صورت بروز مشکل بتوان آن را حل کرد و برای مردم مشکل آفرین نباشد.

حسنی یزدی با اشاره به تیم‌های نظارت بر بهداشت محیط اذعان کرد: در حال حاضر 54 تیم وجود دارند که متشکل از حدود 100 هزار نفر نیروی بهداشت محیط هستند.

وی با بیان اینکه هماهنگی ارگان‌ها می‌تواند نقش مهمی در انجام دادن نظارت موفق داشته باشند تاکید کرد: نظارت بر بهداشت محیط و مسائل درمانی با همکاری تمامی ارگان‌ها میسر است و باید تمام دستگاه‌ها در این زمینه با هم تعامل داشته باشند.

مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت‌های تیم‌های بهداشت محیط خاطرنشان کرد: این تیم‌ها در تمام مدت سال و برای تمام مکان‌ها از جمله آرایشگاه‌ها، رستوران‌ها، واحدهای صنفی و دیگر مکان‌های عمومی ناظر بهداشتی در نظر گرفته شده است.

حسنی یزدی ادامه داد: همچنین برای بهداشت آب شرب و میزان آلودگی آن به ویژه در پارک‌ها و فضاهای عمومی نیز ناظرانی در نظر گرفته شده است که میزان وجود عناصر آلوده کننده را در آب کنترل می‌کنند.

وی در ارتباط با اقدامات ویژه تیم‌های نظارت بر بهداشت محیط متذکر شد: در ایام ویژه‌ای مانند ایام دهه آخر صفر تاکید گروه‌های بهداشت محیط روی مکان‌هایی مانند تکایا و رستوران‌ها است.

مدیر گروه تخصصی بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این مدت گروه‌ها به طور دائم به این مکان‌ها سرکشی می‌کنند و نمونه برداری از غذاها و آشامیدنی را انجام می‌دهند و به آزمایشگاه می‌برند تا سلامت آنها تائید شود.

حسنی یزدی تاکید کرد: همچنین در صورتی که غذاها ناسالم باشد و مقررات تعیین شده برای سلامت غذاها رعایت نشده باشد ضابط قضایی همراه تیم بهداشت محیط اقدامات قانونی مقاضی را انجام می‌دهد.

وی با اظهار امیدواری از اقدامات انجام شده در راستای حفظ سلامت زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی در دهه آخر صفر اذعان کرد: برای تشدید نظارت بر نذری‌هایی که در خانه‌ها پخت می‌شود جلسات مشارکت بیشتری با افراد گذاشته و در مکان‌هایی که سال پیش نذری پخش‌ می‌کرده‌اند مامور کنترل بهداشت قرار داده شده است.


نقل از :فارس

کد: 2742 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۳ دي بازدید: 3509 ساعت: 1:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
2 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
4 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
10 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
11 آشپزخانه مرکزی «ابوتراب 2» در نجف افتتاح شد ۱۳۹۷ جمعه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟