بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی


متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: خوردن سه نوع سوپ پیاز، سیر و جوجه در درمان و تسكین علایم سرماخوردگی ویروسی موثر است.

به گزارش لقمه، فراز مجاب گفت: همچنین مصرف شلغم چه بصورت آب شلغم و چه میوه آن تاثیر بسزایی در كاهش علایم سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد برای درمان علایم سرماخوردگی ویروسی كه شامل عطسه، آبریزش بینی و سرفه است، می توان از برخی داروهای گیاهی استفاده كرد كه ساده ترین آن، مصرف چای معمولی كمرنگ است.

این متخصص داروسازی گفت: گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین بیان همراه با آویشن نیز خلط آور هستند و كمك می كنند تا ترشحات ویروسی بهتر و سریعتر دفع شوند.

مجاب افزود: مصرف گیاهان معرق (عرق آور) مانند گیاه چای و گیاه آقطی برای درمان كسالت ناشی از سرماخوردگی موثر است.

وی اظهار داشت: همچنین گیاه دارویی سرخارگل نیز موجب افزایش ایمنی بدن شده و موجب شود تا خود بدن با بیماری مقابله كند.

به گفته وی، گیاهان دارویی نعناع برای درمان احتقان و گرفتگی بینی و گیاه دارویی ختمی نیز ملین گلو است.

این استاد دانشگاه یادآور شد: استفاده از گیاهان دارویی در روزهای ابتدایی - سه روز اول- سرماخوردگی توصیه می شود چون اگر سرماخوردگی طولانی شود به معنای باكتریایی شدن آن است و باید با تجویز پزشك متخصص از آنتی بیوتیك ها استفاده شود.



نقل از :ایرنا

کد: 2810 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 5284 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.