مواد اولیه:
گوشت راسته گوساله 500 گرم پیاز متوسط دو عدد خلال بادام 300 گرم زرشك سیاه (بدون هسته) چهار قاشق سوپخوری آبجوش دو پیمانه لیموعمانی سه عدد روغن مایع 100 گرم رب گوجهفرنگی چهار قاشق سوپخوری زعفران دمكرده دو قاشق چایخوری زردچوبه، جوزهندی، زنجبیل، دارچین، نمك و فلفل سیاه و سفید به میزان لازم
طرز تهیه برای چهار نفر:
پیاز را داخل قابلمه مناسب، روی حرارت كم با روغن تفت داده، زردچوبه زده و پس از طلایی شدن گوشت را اضافه كرده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوهای شود. آب، جوزهندی، فلفل سیاه و سفید، زنجبیل و دارچین را افزوده، پس از به جوش آمدن كف روی خورش را بگیرید و صبر كنید تا گوشت پخته شود. خلال بادام را اضافه و بعد از حدود 15 دقیقه رب گوجهفرنگی و لیموعمانی را به همراه زرشك سیاه به داخل خورش بریزید اواخر كار زعفران را ریخته، نمك زده داخل ظرف مناسب با كمی خلال بادام تزئین و سرو كنید.
نكات:
پیاز نگینی خرد شود.
زرشك سیاه بدون هسته مخصوص خورش در عطاریها موجود است.
لیموعمانی را چهار ساعت قبل سوراخ كرده و داخل آب بیندازید تا تلخی آن گرفته شود.
خلال بادام را 12 ساعت قبل در آب خیسانده و پس از آبكش كردن به خورش اضافه كنید.
رب گوجهفرنگی را با كمی روغن درون تابه كمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس به خورش اضافه كنید.
زرشك سیاه را شسته و حدود یك ساعت در آب خیس کرده و هنگام اضافه كردن به خورش، زرشك را از روی آب جمع كنید.