دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند


متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردند اگر قصد دارید وزن خود را کاهش دهید باید بدانید که سروقت غذا خوردن به اندازه انتخاب یک رژیم غذایی سالم و مناسب برای کاهش وزن مهم و موثر است.

به گزارش لقمه، این متخصصان می‌گویند: افرادی که زمان خوردن وعده‌های غذایی خود را در طول روز به تاخیر می‌اندازند، بیشتر در معرض خطر چاقی هستند. آنها در یک آزمایش جدید دریافته‌اند افرادی که دیر ناهار می‌خورند خیلی سخت‌تر می‌توانند وزن خود را کاهش دهند.
این متخصصان از بیمارستان زنان بریگم در بوستون و دانشگاه مورسیا روی افرادی که دارای اضافه وزن بودند، مطالعه کردند. این افراد در یک برنامه 20 هفته‌ای کاهش وزن در اسپانیا شرکت کرده بودند. مطالعه روی این افراد نشان داد، گروهی که در این برنامه قبل از ساعت سه بعدازظهر ناهار می‌خوردند در مقایسه با گروهی که دیرتر ناهار می‌خوردند، موفق شدند 30 درصد بیشتر وزن کم کنند.
این مطالعه بزرگ برای اولین بار نشان می‌دهد که زمان خوردن وعده‌های غذایی تاثیر قابل توجهی بر کاهش وزن دارد.
متخصصان تاکید کردند که تاثیر سر وقت غذا خوردن بر کاهش وزن تنها در مورد وعده‌های غذایی اصلی صدق می‌کند و در مورد میان وعده‌ها این تاثیر دیده نمی‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3149 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ بهمن بازدید: 3850 ساعت: 6:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
2 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
3 تقویت سیستم‌ایمنی بدن با مصرف شلغم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
5 راه های آسان برای چربی سوزی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 نخوردن صبحانه چه تاثیری بر سلامت بدن دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 پیاز هنوز ارزان نشده است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 روش جدید پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
9 حذف وعده‌های غذایی باعث بروز سنگ صفرا می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
10 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 معجون ضد عطش برای روزه داران را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.