دکتر جنت:
چه شرکت‌هایی نشان ایمنی و سلامت را دریافت می‌کنند؟


معاون غذای سازمان غذا و دارو تاکید کرد:« نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی اعطا می شود که هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ سلامت و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر استانداردهای بالا را داشته باشند.»

دکتر بهروز جنت در گفت و گویی  گفت:«طرح نشان ایمنی و سلامت از سال 85 طراحی شد که نهایتا با موافقت وزیر وقت در ابتدای سال 86 به صورت نمادین از آن پرده برداری شد و اساس و فلسفه اعطای این نشان به این صورت است که تمام صنایع تولیدی در کشور دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند و این پروانه به معنای آن است که از حداقل کیفیت و استانداردهای جهانی برخوردار هستند پس شرکت هایی که توانایی دستیابی به استانداردهای بالا را دارند به این نشان دست می یابند.»

وی ادامه داد:«برخی از همکاران از فلسفه طراحی این نشان اطلاعی ندارند و به صورت تک بعدی در خصوص آن اظهار نظر می کنند و اگر تاریخچه آن را بررسی کنند متوجه می شوند که نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی اعطا می شود که هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ سلامت و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر استانداردهای بالا را داشته باشند.»

دکتر جنت یادآور شد:« از جمله شرایطی که جهت اعطای نشان ایمنی و سلامت به شرکت ها لحاظ می شود کم کالری بودن محصولات برای پیشگیری از دیابت و کاهش بیماری های قلبی و عروقی است همچنین تحت کنترل قرار دادن اسیدهای چرب ترانس، کاهش سدیم برای جلوگیری از افزایش فشار خون و محصولاتی که حاوی پروبیوتیک ها و پروبایوتیک ها هستند تا به ارتقای سلامتی افراد کمک کند.»

 معاون غذای سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد:«نشان ایمنی و سلامت براساس شرایط زمانی سالیانه به شرکت هایی که ایمنی و سلامت را رعایت و تضمین می کنند اهدا می شود.»

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 330 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۹ تير بازدید: 5505 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
5 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
6 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
8 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
9 شما چند وعده غذا می خورید آقای اقتصاددان؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
10 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .