آب گوشت با طعم «هرکاره»!


یک هنرمند صنایع دستی تولیدکننده‌ی دیزی سنگی گفت: سنگی که برای ساخت این ظرف‌ها به کار می‌رود، یکی از سنگ‌های شناخته‌شده در جهان است که فقط در مشهد پیدا می‌شود.

به گزارش لقمه، سیدعلی غیاثی در گفت‌وگویی درباره‌ی محصولات خود و چگونگی ساخت آن‌ها، اظهار کرد: کار ما فقط با سنگ «هرکاره» یا «سرباتین» است و این سنگ فقط در مشهد پیدا می‌شود. این سنگ از قدمگاه نیشابور تا مشهد که در زمان قدیم به سن‌آباد معرف بود، یافت می‌شود و می‌توان گفت نمونه‌ی آن در هیچ جای دنیا نیست.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: این سنگ مخصوص ظرف‌های سنگی است که آن را از معدن، بدون هیچ انفجاری و با دست خارج می‌کنند و پس از برش دادن، با مته درون آن را خالی می‌کنند و شکل می‌دهند. زحمت اولیه‌ی این کار خیلی زیاد است و تلاش فراوانی می‌خواهد تا این سنگ باارزش به ظرف سنگی تبدیل شود.

غیاثی بیان کرد: خیلی‌ها می‌گویند گرانیت سنگ سخت و محکمی است، در حالی که اگر نیمی از فشاری که روی این سنگ وارد می‌شود به گرانیت وارد کنیم خرد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فقط در مشهد جای ثابتی برای عرضه‌ی محصولات خود دارد، افزود: ما محصولات خود را در نمایشگاه‌ها هم ارائه می‌کنیم، ولی از سراسر کشور برای تهیه‌ی این ظرف‌های سنگی به ما مراجعه می‌کنند.


نقل از :ایسنا

کد: 3357 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3338 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.