آب گوشت با طعم «هرکاره»!


یک هنرمند صنایع دستی تولیدکننده‌ی دیزی سنگی گفت: سنگی که برای ساخت این ظرف‌ها به کار می‌رود، یکی از سنگ‌های شناخته‌شده در جهان است که فقط در مشهد پیدا می‌شود.

به گزارش لقمه، سیدعلی غیاثی در گفت‌وگویی درباره‌ی محصولات خود و چگونگی ساخت آن‌ها، اظهار کرد: کار ما فقط با سنگ «هرکاره» یا «سرباتین» است و این سنگ فقط در مشهد پیدا می‌شود. این سنگ از قدمگاه نیشابور تا مشهد که در زمان قدیم به سن‌آباد معرف بود، یافت می‌شود و می‌توان گفت نمونه‌ی آن در هیچ جای دنیا نیست.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: این سنگ مخصوص ظرف‌های سنگی است که آن را از معدن، بدون هیچ انفجاری و با دست خارج می‌کنند و پس از برش دادن، با مته درون آن را خالی می‌کنند و شکل می‌دهند. زحمت اولیه‌ی این کار خیلی زیاد است و تلاش فراوانی می‌خواهد تا این سنگ باارزش به ظرف سنگی تبدیل شود.

غیاثی بیان کرد: خیلی‌ها می‌گویند گرانیت سنگ سخت و محکمی است، در حالی که اگر نیمی از فشاری که روی این سنگ وارد می‌شود به گرانیت وارد کنیم خرد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فقط در مشهد جای ثابتی برای عرضه‌ی محصولات خود دارد، افزود: ما محصولات خود را در نمایشگاه‌ها هم ارائه می‌کنیم، ولی از سراسر کشور برای تهیه‌ی این ظرف‌های سنگی به ما مراجعه می‌کنند.


نقل از :ایسنا

کد: 3357 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3449 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.