مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند


یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا مهدویانی در گفت و گویی با هشدار نسبت به احتمال تشدید بیماری مبتلایان به آسم و آلرژی با مصرف غذاهای آماده و رستورانی در مسافرت، گفت:« غذاهای آماده و صنعتی و نیز غذاهای رستورانی به دلیل مواد افزدونی موجود در آن باعث تشدید سرفه و خس خس سینه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره می شود لذا مصرف غذاهای خانگی به این افراد توصیه می شود».


این فوق تخصص آلرژی،آسم و ایمونولوژی درباره رژیم غذایی این دسته از مبتلایان در نوروز، گفت:« اعتقادی نداریم که مواد غذایی باعث ایجاد و یا تشدید آسم و یا آلرژی بهاره می شود. متاسفانه به دلیل تفکر غلطی که در میان در سطح جامعه مبتلایان به آسم و آلرژی درباره مواد غذایی وجود دارد، باعث می شود که این افراد به غلط تحت رژیم های اجتنابی و حذفی مواد غذایی متعدد قرار گیرند که موجب بروز سوء تغذیه در مبتلایان می شود».


دکتر مهدویانی خاطرنشان کرد:« البته بحث افزودنی های غذایی جدای از بحث مواد غذایی اصلی است چرا که افزودنی ها و مواد غذایی حاوی افزودنی ها مثل غذاهای آماده،چیپس، پفک یا نوشابه منجر به تشدید آسم و یا بیماری آلرژی بهاره می شود».


وی با تاکید بر لزوم مصرف مواد غذایی اصلی و اجتناب از حذف آن از برنامه غذایی روزانه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره، گفت:« ممنوعیت غذایی تنها برای افرادی که مبتلا به آلرژی غذایی هستند وجود دارد آن هم با نظر پزشک متخصص. کمتر از 10 درصد بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بهاره مبتلا به آلرژی غذایی نیز هستند لذا این دسته از افراد باید در مورد تغذیه خود با پزشک متخصص مشورت کنند و به غلط تحت رژیم حذفی قرار نگیرند».



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز،

کد: 6409 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4374 ساعت: 12:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 با تغذبه خوب بهتر نفس بکشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با قرص ضد کلسترول محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که قرص کاهش کل...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.