صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
قصه شیرین سمنو شدن + عکس
قصه شیرین سمنو شدن + عکس
این سمنو متبرک هر ساله دو هفته قبل از نوروز با نذورات و کمکهای جمعی از مومنین در مسجد الرقیه شیراز تهیه می شود.
نقل از :مهر
کد:
3527
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
بازدید:
4277
ساعت:
10:26 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
2
فرهاد آییش در آیین سمنوپزان +عکس
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان
3
خواص 6 خوردنی سفرهی هفتسین
۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
4
محبوبترین سین هفت سین
۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
5
فواید سمنو چیست؟
۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
6
در سفره هفتسین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
7
آشنایی با نماد سینهای سفره هفت سین
۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
8
تولید و عرضه خامه سمنو پگاه کرمان
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
9
آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفرههای هفتسین
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ فروردين
10
پذیرایی ساده با بیسكویت كرهای
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آشنایی با خواص سالمترین روغنهای خوراکی
متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالمترین ر...
میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید
یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کدام کشورها رکورددار چاقترین انسانهای روی زمین هستند
پایگاه خبری لقمه: چاقی به یکی از جدیترین معضلات انسان مدرن تبدیل شده است، نرخ چاقی هر روز رو به افزایش میرود و مردم برخی از کشورها رکورددار چاقترین انسانهای روی زمین هستند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده مهم غذایی
5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی میكند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟
پایگاه خبری لقمه: در عصر جدید با وجود پیشرفتهایی که در اپراتورهای تلفن همراه به وجود آمده، هنوز هم افراد علاقهمند به داشتن یک سیم کارت رند هستند! عدهه ای معتقدند این شماره های رند مزایای فراوانی به همراه خواهد داشت. در این مطلب کاربردها و فواید سیم کارت با شماره رند را بررسی خواهیم کرد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است