پیشنهاد حذف سموم پرخطر از فهرست تجارت جهانی


بسته پیشنهادی حذف سموم خطرناک از فهرست تجارت جهانی، در نشست کنوانسیون رتردام و استکهلم که از 8 تا 20 اردیبهشت ماه امسال در ژنو برگزار می شود از سوی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران ارائه می شود.

به گزارش لقمه، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در نشست کنوانسیون رتردام و استکهلم، رضا فتوحی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور و محمدجواد سروش معاون فنی این سازمان با بسته پیشنهادی از سوی جمهوری اسلامی حضور خواهند یافت.

بر پایه این گزارش موضوع کنوانسیون رتردام و استکهلم، اعلام ممنوعیت و محدودیت مصرف آفت کش ها و مواد شیمیایی و موضوع کنوانسیون استکهلم، محدودیت و ممنوعیت مصرف سموم آلی کلره پایدار است که مورد بحث و بررسی اعضای این کنوانسیون ها قرار می گیرد.

سروش گفت: سموم آلی کلره از فهرست سموم مصرفی در بخش کشوری کشورمان حذف شده و معتقدیم مصرف این سموم مانند د. د. ت، آندوسلفان و آلاکلرته موجب آلودگی بلند مدت در محیط زیست می شود و باید استفاده از آن از سوی کشورها ممنوع شود.

وی افزود: ما پیشنهاد داریم که مصرف و تولید برخی سموم که خطر زیست محیطی و بهداشتی دارند طی برنامه زمانبندی شده در دنیا ممنوع و همچنین راه های تبادل مواد اولیه کل سموم کشورها و کنترل واردات و صادرات سموم بین کشورهای عضو بررسی و برنامه های مشخصی تدوین شود. سروش حذف سموم پرخطر از فهرست تجارت جهانی را از دیگر پیشنهاد ایران به کنوانسیون فوق عنوان کرد.


نقل از :مهر

کد: 3738 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 2513 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن مینای دندان را بشناسید استفاده از خوراکی ها و نوشیدنی های اسیدی موجب فرسا...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.