پیشنهاد حذف سموم پرخطر از فهرست تجارت جهانی


بسته پیشنهادی حذف سموم خطرناک از فهرست تجارت جهانی، در نشست کنوانسیون رتردام و استکهلم که از 8 تا 20 اردیبهشت ماه امسال در ژنو برگزار می شود از سوی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران ارائه می شود.

به گزارش لقمه، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در نشست کنوانسیون رتردام و استکهلم، رضا فتوحی رئیس سازمان حفظ نباتات کشور و محمدجواد سروش معاون فنی این سازمان با بسته پیشنهادی از سوی جمهوری اسلامی حضور خواهند یافت.

بر پایه این گزارش موضوع کنوانسیون رتردام و استکهلم، اعلام ممنوعیت و محدودیت مصرف آفت کش ها و مواد شیمیایی و موضوع کنوانسیون استکهلم، محدودیت و ممنوعیت مصرف سموم آلی کلره پایدار است که مورد بحث و بررسی اعضای این کنوانسیون ها قرار می گیرد.

سروش گفت: سموم آلی کلره از فهرست سموم مصرفی در بخش کشوری کشورمان حذف شده و معتقدیم مصرف این سموم مانند د. د. ت، آندوسلفان و آلاکلرته موجب آلودگی بلند مدت در محیط زیست می شود و باید استفاده از آن از سوی کشورها ممنوع شود.

وی افزود: ما پیشنهاد داریم که مصرف و تولید برخی سموم که خطر زیست محیطی و بهداشتی دارند طی برنامه زمانبندی شده در دنیا ممنوع و همچنین راه های تبادل مواد اولیه کل سموم کشورها و کنترل واردات و صادرات سموم بین کشورهای عضو بررسی و برنامه های مشخصی تدوین شود. سروش حذف سموم پرخطر از فهرست تجارت جهانی را از دیگر پیشنهاد ایران به کنوانسیون فوق عنوان کرد.


نقل از :مهر

کد: 3738 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 2600 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
7 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
8 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.