صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
آش زغال اخته
آش زغال اخته
این آش مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامینهای مختلف میباشد.
مواد اولیه:
زغال اخته یک کیلوگرم
پیاز متوسط سه عدد
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید ۵۰۰ گرم
رشته آش نصف یک بسته
آب دو لیتر
لوبیا چیتی دو پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم.
سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار میگذاریم.
لوبیا را که از شب قبل خیس کردهایم میپزیم.
زغالاخته و پیاز را داخل دو لیتر آب ریخته، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزند.
در مرحله آخر سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را افزوده و رشته آش را خرد میکنیم و داخل آش میریزیم و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
نقل از :آشپزی ما
کد:
3796
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
بازدید:
2915
ساعت:
11:17 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روش های موثر خانگی در درمان جوشهای پوستی آبله مرغان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
2
کاهش آلودگی آب با گشنیز
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
3
با مصرف این دمنوش گیاهی کلیه و پانکراس را پاکسازی کنید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
4
7 ماده غذایی برای کنترل فشار خون بالا
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5
آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
6
دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
7
بهترین راه نگهداری از ادویهجات و گیاهان معطر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
8
طرز تهیه کدوسبز شکم پر
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
9
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
10
دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
11
روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
لبنیات محلی بخوریم یا نه؟
آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...
اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...
شكر، ماده سمی از آب درآمد
البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بادمجان، سرشار از ویتامین
بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان بادمجان خرد شده 35 کالری، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
رژیم غذایی ضد سرطان زنانه
سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان میشود.
ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی
ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟
هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفیدتر میشود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است