سفیده‌ی تخم مرغ و تأثیر آن در کاهش فشار خون بالا


در سفیده‌ی تخم مرغ پروتئین‌هایی وجود دارد که باعث کاهش فشار خون می‌شود. در واقع «پپتید» موجود در سفیده‌ی تخم مرغ به اندازه‌ی داروها موثر است.

به گزارش لقمه، یکی از ترکیبات طبیعی داخل تخم مرغ، فشار خون را به اندازه‌ی داروی ضد فشار خون کاپتوپرال کاهش می‌دهد. این ترکیب مانند مهار کننده‌ی آنزیم تبدیل کننده‌ی آنژیوتانسین عمل می‌کند برای همین هم فشار خون را کاهش می‌دهد.

 

این کشف نتیجه‌ی تلاش گروه تحقیقاتی دکتر زیپانگ یو از دانشگاه جیلین چین با همکاری محققان آمریکایی می‌باشد.

 

برای رسیدن به این نتایج محققان «پپتید» موجود در سفیده‌ی تخم مرغ را روی موش‌های آزمایشگاهی که دارای فشار خون بالا بودند آزمایش کردند و مشاهده کردند که این ماده بدون ایجاد عوارض جانبی فشارخون این موش‌ها را کاهش می‌دهد.

 

به گفته‌ی دکتر یو، «پپتیدهای» موجود در سفیده‌ی تخم مرغ به طور طبیعی از طریق مصرف تخم مرغ و یا مصرف مکمل جذب بدن می‌شود و می‌تواند درمانی برای کاهش فشار خون بالا باشد.


متأسفانه بیماری فشار خون روز به روز در حال افزایش است در حالی که از همان ابتدا با درست کردن عادت‌های غذایی و در پیش گرفتن سبک زندگی سالم‌تر می‌تواند از بروز آن جلوگیری کرد. توصیه می‌کنیم حواستان به تغذیه و وزن بدنتان باشد تا گرفتار این بیماری نشوید.


نقل از :تبیان

کد: 3812 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 2380 ساعت: 11:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با چند ریزه کاری مهم در آشپزی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۰ آذر
2 خواص زرده تخم مرغ از نظر طب سنتی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
3 این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
4 دستور تهیه جوجه چینى ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت
5 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
6 تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
7 فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
8 مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال ۱۳۹۲ يکشنبه ۹ تير
9 آزمون غذا در فصل امتحانات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد
10 طرز تهیه گز اصفهان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.