میان وعده دوگی دوگی با توت فرنگی


لقمه: دوگی دوگی نوعی نان ورقه‌ای كُره‌ای می‌باشد كه در نان فانتزی‌ها موجود است.

مواد لازم :


نان دوگی دوگی: به میزان لازم

تون فرنگی و خامه: به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا نان‌ها را یكی‌یكی داخل ظرف چیده و میان‌شان كمی خامه بمالید تا نان‌ها تمام شوند.
می‌توانید از حلقه‌های توت‌فرنگی هم بین آنها استفاده كنید. ورقه آخر را كه گذاشتید سطح نان را خامه زده و در یخچال بگذارید پس از یك ساعت میان‌وعده ما حاضر است.



نکته: در صورتی كه دوست داشته باشید عصرانه شما شیرین‌تر باشد می‌توانید كمی شكر یا مارمالاد توت‌فرنگی هم ما بین ورقه‌های نان بریزید، ولی خود دوگی چون كمی شیرین است احتیاج به شیرینی بیشتر ندارد.

نقل از :groohashpazi

کد: 4034 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 4855 ساعت: 8:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از افراد در سراسر جهان از رژیم های سرشار از پروتئین مانند «رژیم آتکینز» برای کمک به تغییر وزن ناخواسته استفاده می کنند.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.