اختصاصی لقمه
طرز تهیه نان شیرینی زنجبیلی+ خواص این گیاه قرآنی


این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل یکی از "گیاهان قرآنی" به وفور یافت می‌شود که به راحتی می توان آن را تهیه و می‌توان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.

لقمه: زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که به آن گیاه قرآنی هم می گویند. زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول بیشتر از 4000 سال قدمت دارد.

در مورد خواص دارویی زنجبیل عنوان شده است:
این گیاه همراه با گیاهان دیگر به عنوان تقویت کننده معده و بدن و ضدنفخ به کار می رود. همچنین پزشکان به تازگی کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده است. مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند. زخم معده آنها پس از مدتی التیام خواهد یافت. زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید میکند و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد.
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلودرد است. هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید، چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید، علاوه بر آن که چای آن را میل می‌نمایید، آن را نیز قرقره کنید.
زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز میتوان استفاده کرد که سموم بدن را خارج می سازد. برای این منظور ابتدا چای زنجبیل استفاده کنید و دستمالی را با آن آغشته کنید و آب اضافی آن را فشار داده، در محل زخم یا درد بگذارید.
زنجبیل محرک جهاز هاضمه و برای هضم غذا بسیار مفید است. زنجبیل برای درمان سوءهاضمه، نفخ، قولنج، استفراغ، تشنج موضعی، حالتهای دردناک معده و تنگی نفس بسیار مؤثر است. عصاره زنجبیل همراه با آبلیمو و نمک طعام اگر قبل از غذا خورده شود، برای بی اشتهایی سودمند است. همچنین در مورد صفرا و سرسام تجویز می شود.
در مورد سوزش گلو و گرفتگی سینه و صدا یک تکه زنجبیل را میجوند تا بزاق خوب ترشح شود. عصاره زنجبیل برای درمان دیابت و رماتیسم مزمن مفید است. دندان درد و سردردهای عصبی با خمیری از زنجبیل خشک و آب تسکین مییابد. ابن سینا خواص تقویتی بسیاری علاوه بر این خواص برشمرده است. جالینوس استفاده از زنجبیل را در مورد فلج و همه بیماریهای ناشی از سردی تجویز می‌کند.

روش تهیه نان شیرینی زنجبیلی
این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل به وفور یافت می شود که به راحتی می توان آن را تهیه و می توان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.

مواد لازم:

زنجبیل                         2 قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ                       ‌یک عدد
پودر قند                      یک پیمانه
آرد سفید گندم             یک پیمانه
کره                           دوسوم پیمانه
بیکینگ پودر                 یک قاشق چای‌خوری
وانیل                         یک‌چهارم قاشق مربا خوری
پودر پسته                   به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید. کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آن قدر هم بزنید تا سفید و بی‌رنگ شود. زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آن قدر هم بزنید که سفید و کشدار شود. به این مایع، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آن قدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید. شیرینی‌های قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آن‌ها را با قلم مو، سفیده تخم‌مرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید و آن‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.





کد: 422 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 12898 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.