صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه نان شیرینی زنجبیلی+ خواص این گیاه قرآنی
اختصاصی لقمه
طرز تهیه نان شیرینی زنجبیلی+ خواص این گیاه قرآنی
این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل یکی از "گیاهان قرآنی" به وفور یافت میشود که به راحتی می توان آن را تهیه و میتوان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.
لقمه:
زنجبیل
یکی از گیاهان درمانی است که به آن
گیاه قرآنی
هم می گویند. زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول بیشتر از 4000 سال قدمت دارد.
در مورد خواص دارویی زنجبیل عنوان شده است:
این گیاه همراه با گیاهان دیگر به عنوان تقویت کننده معده و بدن و ضدنفخ به کار می رود. همچنین پزشکان به تازگی کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده است. مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند. زخم معده آنها پس از مدتی التیام خواهد یافت. زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید میکند و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد.
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلودرد است. هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید، چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید، علاوه بر آن که چای آن را میل مینمایید، آن را نیز قرقره کنید.
زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز میتوان استفاده کرد که سموم بدن را خارج می سازد. برای این منظور ابتدا چای زنجبیل استفاده کنید و دستمالی را با آن آغشته کنید و آب اضافی آن را فشار داده، در محل زخم یا درد بگذارید.
زنجبیل محرک جهاز هاضمه و برای هضم غذا بسیار مفید است. زنجبیل برای درمان سوءهاضمه، نفخ، قولنج، استفراغ، تشنج موضعی، حالتهای دردناک معده و تنگی نفس بسیار مؤثر است. عصاره زنجبیل همراه با آبلیمو و نمک طعام اگر قبل از غذا خورده شود، برای بی اشتهایی سودمند است. همچنین در مورد صفرا و سرسام تجویز می شود.
در مورد سوزش گلو و گرفتگی سینه و صدا یک تکه زنجبیل را میجوند تا بزاق خوب ترشح شود. عصاره زنجبیل برای درمان دیابت و رماتیسم مزمن مفید است. دندان درد و سردردهای عصبی با خمیری از زنجبیل خشک و آب تسکین مییابد. ابن سینا خواص تقویتی بسیاری علاوه بر این خواص برشمرده است. جالینوس استفاده از زنجبیل را در مورد فلج و همه بیماریهای ناشی از سردی تجویز میکند.
روش تهیه نان شیرینی زنجبیلی
این روزها در بازارهای میوه و تره بار، زنجبیل به وفور یافت می شود که به راحتی می توان آن را تهیه و می توان با آن نان شیرینی زنجبیلی درست کرد.
مواد لازم:
زنجبیل 2 قاشق مرباخوری
تخممرغ یک عدد
پودر قند یک پیمانه
آرد سفید گندم یک پیمانه
کره دوسوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم قاشق مربا خوری
پودر پسته به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد حرارت دهید. کره و پودر قند را ترجیحا با همزن برقی آن قدر هم بزنید تا سفید و بیرنگ شود. زرده تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آن قدر هم بزنید که سفید و کشدار شود. به این مایع، آرد، بیکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده و آن قدر آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. خمیر را به یک سطح آردی منتقل کنید و با وردنه آن را باز کرده و قالب زنید. شیرینیهای قالب زده را روی سینی فر با رعایت فاصله بچینید و روی هر کدام از آنها را با قلم مو، سفیده تخممرغ بمالید و روی آن، مقداری پوست پسته بپاشید و آنها را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.
کد:
422
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۶ مهر
بازدید:
12926
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
محاسبه وزن جعبه با شیرینی کمفروشی است
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4
درباره ویژگیهای زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5
روزهداران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7
تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8
شیرینی هایی که شما را زشت می کنند!
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9
آشنایی با شیرینی سنتی ایلامیها در شب یلدا
۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10
طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آب سرد کبد را چرب میکند
یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکیهای سرد را موج...
معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک
ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...
رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران
آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کارخانههای مواد غذایی هر روز محصولات شیرینتری را روانه بازار میکنند/ شکر سم سفید
بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعدهها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی میتواند زمینهساز بسیاری از بیماریها از جمله دیابت، چاقی و حتی سرطان باشد.
درباره شایعات وحشتناک رایج لاغری چه میدانید
چاقی و اضـافه وزن این روزها به یکی از اصلیترین دغدغههای مردم تبدیل شده است. هر روز یک رژیم غذایی تازه و یک داروی جدید برای کاهش وزن وارد بازار میشود.
خواص پای مرغ بیشمار بشناسید
عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید
یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است