از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید


سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد گوگردی است و داری اثرات بسیارمتنوعی ازجمله اثرات ضد میكروبی ،ضدقارچ ، ضد ویروس ، ضد سرطان،كاهندهفشار خون،كاهنده چربی خون،كاهنده كلسترول،كاهش دهنده چسبندگی پلاكتهاست.

به گزارش لقمه، مهندس سارا حكیم كارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشكی البرز گفت: به دلیل اینكه خواص اصلی سیر مربوط به مواد گوگردی آن است كه دراثرحرارت كم تبخیر می شوند، بر همین اساس خواص دارویی سیر پخته وسرخ شده به مراتب كمتر از سیر خام است.


حكیم با اشاره به اینكه یكی از اثرات بسیار مهم سیر محافظت از سیستم قلبی است افزود: چسبندگی پلاكتها یكی از عوامل اصلی امراض قلبی ،حمله ها و تنگی وت صلب شرایین است و تحقیقات نشان داده چسبندگی پلاكتها در در آن دسته از افرادی كه بطور مداوم مصرف كننده سیرهستند، بطور چشمگیری كاهش می یابد.


حكیم در پایان خاطر نشان كرد: افرادی كه از داروهای قلبی استفاده میكنند و یا اینكه دارای حساسیت دارویی هستند، بهتر است قبل از مصرف سیر با پزشك خود مشورت كنند زیرا مصرف همزمان سیر با دارو می تواند باعث بروز مشكلاتی در بدن شود. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4229 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 4494 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
3 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
4 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
5 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
10 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.