از تاریخ مصرف بطری‌های آب غافل نشوید


معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور توجه به تاریخ تولید و مصرف بطری‌های آب معدنی و آشامیدنی قبل از مصرف را به دلیل تاثیر بر کیفیت بسته‌بندی آن ضروری دانست.

به گزارش لقمه، دکتر هدایت حسینی عنوان کرد: بطری‌های آب موجود در بازار شامل آب‌های معدنی و آب‌های آشامیدنی می‌شود که تفاوت چندانی در میزان املاح معدنی و مواد شیمیایی موجود در آن وجود ندارد.

وی ادامه داد: آب‌های معدنی از سفره‌ها و آبراهه‌های عمیق زیرزمینی استخراج می‌شود و در طول چهار فصل سال میزان املاح یکسانی دارد اما آب‌های آشامیدنی از آب‌های سطحی تامین شده و در فصل گرما و سرما میزان متفاوتی از املاح معدنی و مواد شیمیایی را در خود دارد.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در این رابطه افزود: در بطری‌های آب آشامیدنی، در فصل سرما، املاح معدنی کم‌تری وجود دارد چرا که بارندگی بیشتر و تبخیر آب کم‌تر است اما این درصد املاح معدنی در فصل گرما به دلیل کاهش بارش باران و تبخیر زیاد افزایش پیدا می‌کند.

وی مصرف آب سالم را برای انسان‌ها ضروری عنوان کرد و افزود: هر دو نوع آب بسته‌بندی شده موجود در بازار به لحاظ شیمیایی و میکروبی ویژگی لازم را برای مصرف و تامین نیاز به آب روزانه را دارد.

حسینی اظهار کرد: نظارت بهداشتی بر بطری‌های آب تحت نظر وزارت بهداشت و سازمان استاندارد است و در نمونه‌برداری‌های دوره‌ای، آزمون‌های میکروبی و شیمیایی به طور کامل انجام می‌شود تا محصول ویژگی‌های سلامتی مورد نیاز برای مصرف‌کننده را دارا باشد.

معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به سلامتی پروسه تولید بطری‌های آب‌ معدنی اشاره کرد و گفت: در تولید و بسته‌بندی بطری‌های آب از هیچ گونه فرآیند شیمیایی و حرارتی استفاده نمی‌شود و تنها پس از استخراج از سفره‌های زیرزمینی عملیات فیلتراسیون انجام می‌شود که از ورود اجسام خارجی درون آب جلوگیری شود.

حسینی تاریخ مصرف را در هر ماده مصرف خوراکی مهم دانست و تاکید کرد: بسیاری از افراد نسبت به تاریخ تولید و مصرف بر روی بطری‌های آب معدنی و آشامیدنی بی‌توجه هستند که باید دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند چرا که با گذشتن از زمان مصرف آن ممکن است خاصیت نفوذ‌ناپذیری بطری‌های بسته‌بندی از جنس پلی‌ملی و اتصالات روی درب از بین برود و زمینه برای ورود میکروب به داخل بسته‌بندی فراهم شود.

وی ادامه داد: منعی برای مصرف آب معدنی برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها وجود ندارد، چرا که درصد املاح معدنی کم و نزدیک به آب شهری است و بدن افراد علاوه بر املاح معدنی به یون‌های الکترولیت نیز نیاز دارد که در آب‌معدنی‌های موجود در بازار وجود دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4750 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۷ مرداد بازدید: 3237 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
5 بهترین نان برای مصرف چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
8 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
9 استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
10 مواد لبنی حاوی روغن پالم باید دارای برچسب باشند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
11 افزایش طول عمر انسان با این باکتری مفید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.