مواد لازم: 1 عدد بادنجان بزرگ 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 2 قاشق چایخوری برگ نعناع، خرد شده و چند برگ برای تزئین 200 گرم پنیر ریکوتا تازه و کم چرب 4 عدد تخم مرغ 6 عدد گوجه فرنگی کوچک، دو نیم شده 2 عدد خیار، دو نیم شده از طول نیم فنجان (حدود 80 گرم) زیتون 1 قاشق چایخوری ادویه دلخواه 100 گرم فتای کم چرب 2 قاشق چایخوری عسل 2 قاشق چایخوری روغن زیتون دستور تهیه: 1. ماهیتابه یا گریل باربکیو را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بادنجان را از طول به 8 برش باریک ببرید و هر دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته کنید. دو دقیقه هر طرف این برش را کباب کنید تا طلایی شوند. کنار بگذارید تا سرد شوند. 2. نعناع خرد شده را با ریکوتا مخلوط کنید تا یکنواخت شود و ادویه بزنید. وقتی برش های بادنجان سرد شدند، یک قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را در انتهای یک برش بادنجان بگذارید و بپیچید و محکم کنید. برای بقیه برش ها هم همین کار را بکنید. 3. تخم مرغ ها را در قابلمه کوچکی بگذارید و آب بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت زیر آن را روی متوسط بگذارید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بجوشد و بعد تخم مرغ ها را درآورید و در آب یخ بیندازید. سپس پوست آنها را بکنید و به دو نیم کنید. 4. برای سرو آنها، رول های بادنجان، تخم مرغ ها، خیار و زیتون ها را در بشقاب ها تقسیم کنید و روی آنها ادویه (سماق) بپاشید. فتا را ریز ریز کنید و در بشقاب ها بریزید و روی هر کدام عسل هم بریزید. در نهایت با برگ های نعناع بشقاب ها را تزئین کنید و در صورت دلخواه روغن زیتون هم بریزید. بازگشت به صفحه نخست