مواد اولیه :
فیله ماهی 400 گرم برنج چهار پیمانه پیاز سرخشده سه قاشق غذاخوری زعفران آبكرده یك استكان سیر سرخشده چهار حبه نمك، زردچوبه و ادویه و کره به میزان لازم شوید و گشنیز خردشده 400 گرم
طرز تهیه: ابتدا فیله ماهی را قیمهای خرد كرده، با پیاز، زعفران و آبلیمو به مدت 30 دقیقه مزهدار نمایید. بعد با كره به آرامی سرخ كنید. پیاز و سیر سرخشده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادویه بزنید. در آخر شوید و گشنیز خردشده را بیفزایید و خوب هم بزنید تا سبزیها تفت بخورد. بعد برنج آبكششده را درون ظرف ریخته و مواد را روی آن بریزید و دوباره برنج را ریخته برای خوشرنگ و خوشطعم شدن برنج، زعفران آب شده را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه بگذارید دم بكشد.
نكته: این غذا را میتوانید به صورت دمی نیز تهیه كنید.بازگشت به صفحه نخست