افتتاح رستوران زنجیره‌ای پرسپولیس


اولین شعبه رستوران‌های زنجیره‌ای پرسپولیس با حضور منتقمی قائم مقام در شیراز افتتاح شد.

به گزارش لقمه، در پی توافق سه‌جانبه با شرکت سرمایه‌گذاری صدرا سیستم، پاسارگاد و شرکت مایان صدرا، اولین شعبه رستوران‌های پرسپولیس طبق قولی که رویانیان داده بود، در شیراز افتتاح شد.

در این افتتاحیه بهروز متقمی قائم مقام و حسین قدوسی مدیر روابط عمومی حضور داشتند و به سوالات هواداران پاسخ دادند.

بیش از 200 هوادار پرسپولیس در این مراسم حضور داشتند و سرود قهرمانی پرسپولیس را زمزمه می‌کردند.



این رستوران در دو طبقه به مساحت 350 متر در خیابان شهید قدوسی شرقی شیراز افتتاح شد. در این رستوران تصاویری از بازیکنان تاریخ پرسپولیس و اسطوره‌های باشگاه در داخل رستوران توجه هواداران را به خود جلب کرده بود.

محمد رویانیان که به خاطر پیگیری انتقال خلعتبری به پرسپولیس به شیراز نیامده بود در حالی که از طریق تلفن همراه برای هواداران به برخی از سوالات آنها درباره رستوران زنجیره‌ای، پیوستن خلعتبری به پرسپولیس و دربی پاسخ می‌داد، با تشویق‌های مکرر هواداران همراه بود.

هاشمی معاون مدیر کل ورزش جوانان استان فارس و زارع رئیس هیئت دو و میدانی این استان، گرامی رئیس هیئت مدیره شرکت SIS و فائق مدیر عامل شرکت مایان صدرا نیز در این مراسم حضور داشتند.

به گفته بهروز منتقمی در کمتر از یک ماه دیگر سه شعبه این رستوران‌ها در تهران و قزوین افتتاح خواهد شد و توافقاتی برای افتتاح شعبه‌ای از این رستوران در مشهد انجام شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5021 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 3116 ساعت: 10:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.