قول مساعد معاون رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات چایکاران


رییس سازمان چای گفت: بیش از 25 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران باقی مانده که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور در جلسه‌ای با استاندار گیلان و نمایندگان چایکاران برای حل مشکلات چایکاران در آینده نزدیک وعده داده‌ است.

به گزارش لقمه، علی محرر اظهار کرد: هفته گذشته معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور ‌در جلسه‌ای با حضور استاندار گیلان و نمایندگان چایکاران اعلام کرد که مشکلات چایکاران و مطالبات آن‌ها در جلسات آینده که با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان چای برگزار می‌شود حل خواهد شد.

وی افزود: تاکنون 77 هزار و 393 تن برگ سبز چای از استان‌های شمالی کشور خریداری شده که 6347 تن آن به بخش خصوصی اختصاص دارد و چایکاران از این طریق حدود پنج میلیون تومان به صورت روزانه دریافت کرده‌اند.

رییس سازمان چای ادامه داد: 45 درصد از برگ سبز چای خریداری شده از سوی بخش خصوصی درجه یک بود که کیلویی 1200 تومان و 55 درصد دیگر نیز چای درجه دو بود و کیلویی 650 تومان خریده شده است.

محرر گفت: میزان خرید تضمینی چای حدود 71 هزار تن بوده که 44 درصد آن چای درجه یک و 56 درصد دیگر نیز چای درجه دو است.

به گفته وی بهای برگ سبز خریداری شده تاکنون بیش از 63 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است که تاکنون بخش خصوصی و دولتی 38 میلیارد تومان به چایکاران پرداخت کرده‌اند و مابقی آن نیز با هماهنگی مسئولان اقتصادی دولت و تامین نقدینگی پرداخت خواهد شد.

رییس سازمان چای با بیان این‌که در شهریور ماه سال گذشته حدود 15 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده بود، اظهار کرد: گرچه نرخ خرید تضمینی چای نسبت به سال گذشته افزایش یافته اما میزان مطالبات چایکاران نسبت به سال قبل کاهش یافته که نشان می‌دهد روند پرداخت بهای برگ سبز نیز بهبود پیدا کرده است.

محرر پیش بینی کرد: میزان برداشت برگ سبز چای در سال جاری که تا پایان مهر ماه ادامه دارد از مرز 100 هزار تن بگذرد.

وی اعلام کرد: تاکنون 17 هزار و 414 تن چای خشک در کارخانه‌ها تولید شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5106 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 2515 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.