آسکورفیت بخورید! سرما نخورید!


روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا اغلب توصیه می شود. این مقدار معادل حدود 10 پرتقال است و ضمن آنکه هزینه های هنگفتی خواهد داشت با وارد کردن انرژی زیادتر از نیاز موجب چاقی و عوارض دیگر می شود.

به گزارش لقمه، تغییر دما از جمله استرس های طبیعی است که بالاخص در تغییر فصـل و شرایط آب و هوا (پائیز و بهار) بوجود می آید. بدن بطور طبیعی در این شرایط برای مقابله با شرایط استرس، شروع به ترشح هورمونهای استرس می کند. یکی از شاخص ترین این هورمونها کورتیزول می باشد که کمک می کند بدن شرایط استرس را بخوبی تحمل کند.



در کنار مزایای متعدد این هورمون، یکی از عوارض آن سرکوب نسبی سیستم ایمنی است که باعث می شود بدن در مقابل برخی آسیبها، از جمله بیماری های مسری، آسیب پذیر شود.

از سوی دیگر بستن درب و پنجره ها برای تامین شرایط آب و هوای مناسب و متفاوت با هوای بیرون و عدم تهویه محیط های زندگی و تردد باعث می شود عوامل بیماری زا از جمله ویروسها بسیار بیشتر از قبل انسانها را تحت تاثیر قرار دهند.

در این شرایط امکان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزاهای ویروسی بالاخص به علت سرایت سریع آنها بسیار شایع می شود.



آمار جوامع صنعتی نشان می دهد آنفولانزا به عنوان یکی از علل اصلی غیبت از محیط کار از نظر اقتصادی یکی از آسیب رسان ترین بیماریها است. به همین دلیل و دلایل متعدد دیگر ضرورت دارد به نحو مناسب از بروز این بیماری پیشگیری به عمل آید.

یکی از بهترین روشها که از قدیم الایام درکشور ما جایگاه مهمی داشته استفاده روزانه از مرکبات است.



روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا اغلب توصیه می شود. این مقدار معادل حدود 10 پرتقال است و ضمن آنکه هزینه های هنگفتی خواهد داشت با وارد کردن انرژی زیادتر از نیاز موجب چاقی وعوارض دیگر می شود.

به همین دلیل ضرورت دارد از ترکیبات خالص مثل مکملهای ویتامین C استفاده نمود. در این میان فراورده های طبیعی نقش برجسته ای ایفا می کنند. به عنوان مثال قرص های آسکورفیت با طعم پرتقال و رایحه دلپذیر ضمن آنکه تجربه منحصر به فردی برای استفاده کننده بوجود می آورند، به ازای هر قرص معادل 2 عدد پرتقال ویتامین C طبیعی موردنیاز برای پیشگیری را تامین می کند و با قیمتی ناچیز باعث پیشگیری از سرماخوردگی و... می شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5133 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 3910 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.