ساماندهی تولید محصولات کشاورزی سالم/استقبال مردم از فرآورده‌های ارگانیک


مدیرکل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تولید فرآورده‌های کشاورزی ارگانیک در حال ساماندهی است، گفت: اکنون برخی ادعا می‌کنند محصولاتی را تحت عنوان محصول سالم و ارگانیک تولید کرده‌اند که در میادین میوه و تره‌بار هم به علت اشتیاق مردم به این محصولات کشاورزی،‌ از این امر استقبال می‌کنند.

به گزارش لقمه، مهندس عباس مهدی‌زاده ‌با بیان اینکه متولی اصلی نظارت بر فرآورده‌های ارگانیک، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان ملی استاندارد هستند، توضیح داد: محصولاتی که به صورت ارگانیک کشت می‌شوند به مدت حداقل پنج سال نباید از سموم استفاده کنند. سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت عدم وجود سم یا کود شیمیایی را در این فرآورده‌ها کنترل می‌کند.

وی افزود: پس از ورود محصولات کشاورزی خام به کارخانه‌های تولید و بسته‌بندی مواد غذایی و بر حسب تایید سازمان ملی استاندارد ایران مبنی بر اینکه محصولات معرفی شده، ‌ارگانیک هستند سازمان غذا و دارو اجازه افزودن عنوان "فرآورده ارگانیک" را بر روی محصول صادر می‌کند.

مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ‌ادامه داد: تولید فرآورده‌های کشاورزی ارگانیک در حال ساماندهی است. احتمالا جلسات مشترکی برای ساماندهی این محصولات تشکیل خواهد شد. اکنون برخی ادعا می‌کنند محصولاتی را تحت عنوان محصول سالم و ارگانیک تولید کرده‌اند که در میادین میوه و تره بار هم به علت اشتیاق مردم به این محصولات کشاورزی،‌ از این امر استقبال می‌کنند.

مهدی‌زاده با بیان اینکه در میادین میوه و تره بار، محصولات اغلب به صورت فله‌ای عرضه می‌شود،‌ گفت: در حال حاضر در برخی مزارع، تعدادی از مهندسین کشاورزی به عنوان ناظر این محصولات کشاورزی،‌ تاییدیه صادر می‌کنند و برچسب‌های کنترل این محصولات هم بر روی آن‌ها نصب می‌شود. در واقع " نظارت بر حسن تولید محصولات کشاورزی در هر سه مرحله کاشت، داشت و برداشت توسط ناظران فنی"، جزو تکالیف قانونی برنامه پنجم توسعه و برعهده وزارت جهاد کشاورزی است.

وی افزود: همچنین از نظر قانونی مسئولیت نظارت بر تولید و سلامت محصولات خام دامی نظیر تخم مرغ،‌ گوشت،‌ ماهی و شیرخام نیز بر عهده سازمان دامپزشکی است. اما زمانی که محصول خام وارد کارخانه‌های تولید مواد خوراکی شده و فراوری و بسته بندی می‌شوند، سازمان غذا و دارو بر آن نظارت می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5160 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2649 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.