صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
آش نذری به سبک گیلانی ها
غذاهای نذری در ایران/3
آش نذری به سبک گیلانی ها
این آش از مغذی ترین و خوش مزه ترین آش های ایرانی است که یک ظرف از آن با یک تکه نان می تواند غذای کاملی از نظر تغذیه ای باشد.
لقمه:
این آش گیلانی به این دلیل به آش نذری معروف است که معمولا سالی یک بار درست می شود و به مقدار زیاد و بین مستمندان و دوستان پخش می شود. مردم این منطقه معتقدند که این آش باید با حرارت بسیار ملایم 3 تا اذان روی آتش بماند یعنی از صبح تا شب. نام دیگر این آش، آش حضرت زهرا (س) است.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
کشک 1 پیمانه
لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی 150 گرم
نخود، لوبیا چیتی، عدس، ماش 200 گرم
گندم پوست کنده، برنج 200 گرم
گوشت با استخوان(دنده و سرسینه گوسفندی) 400 گرم
قیمه ساده 1 پیمانه
پیاز 3 عدد
سبزی: تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، مرزه، برگ چغندر 500 گرم
روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ و سیر داغ به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را همراه با 1 پیاز خام چهار قاچ شده، فلفل، زردچوبه و 1 لیتر آب روی حرارت می پزیم. بعد برنج و گندم را اضافه می کنیم. بعد از آن که گوشت پخته شد آن را خارج نموده، بی استخوان می کنیم و می کوبیم و سپس همراه با آن، سبزی و 2 قاشق پیاز داغ را به آش اضافه می نماییم. (شوید و تره 2 برابر جعفری و برگ چغندر 4 برابر ترخون ومرزه است.)
در ظرفی دیگر حبوباتی را که از قبل خیس کرده ایم با 1 لیتر آب کاملاً می پزیم و بعد با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ی دیگری یک سوم آن را می کوبیم (نه همه آش را)، زیرا آش یک دست می شود.
تمام این مواد را به ظرف گوشت و سبزی اضافه نموده، نمک آن را اندازه می کنید و اگر آش شل نبود، آماده است. آن را در ظرف ریخته و با نعنا داغ، سیر داغ، کشک و قیمه ساده تزیین می کنیم.
نکته: در روش سنتی پخت این آش، همه حبوبات و گوشت را با هم در دیگ جاداری ریخته و آن قدر هم می زنند تا دانه های بنشن در آش حل شود و به قول مادر بزرگ ها تا 3 اذان روی آتش می ماند، ولی از لحاظ مزه و ظاهر آش هر دو روش شبیه هم است.
کد:
522
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۶ آذر
بازدید:
8791
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
3
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5
توسعه همکاریهای دارویی ایران و چین
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
7
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگلهای روده
ساقه و برگهای گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...
مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟
یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...
توصیه های غذایی برای شب امتحان
تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز
یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
تنظیم نبض قلب با این خوراکیها
قلب یکی از اندامهای مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند. فلفل دلمهای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن میباشد.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی زیست محیطی است و آسیبهای خود را با تهدید سلامت انسانها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت میکشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است