این میوه‌ را بخورید تا جوان بمانید


باید بدانید که این میوه‌ی خوشمزه سرشار از ویتامین E نیز می‌باشد. این ویتامین محافظ سلول‌های پوستتان است و اجازه نمی‌دهد پیری به این زودی‌ها به سراغ‌تان بیاید.

به گزارش لقمه، نگاهی به شکل و شمایل این میوه بیندازید. انگار که گلابی را موکت سبز کرده‌اند. اما نمی‌دانید زیر این پوست جلبکی چه خبر است. کلی ویتامین و اسیدهای چرب و مواد معدنی مورد نیاز بدن که یک جا جمع شده‌اند. شاید زمانی آووکادو جزو میوه‌های گران حساب می‌شد اما این روزها بقیه‌ی میوه‌ها هم چندان ارزان نیستند و با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه می‌رسید که در برابر این همه ویتامین و در مقایسه با قیمت میوه‌های دیگر آووکادو چندان هم گران نیست. شاید مطالعه‌ی خواص این میوه قانعتان کند هرازگاهی آووکادو هم میل کنید.

آووکادو : سرشار از اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E
آووکادو سرشار از چربی‌های مفید است که بیشتر آن‌ها را اسیدهای چرب اشباع‌نشده تشکیل می‌دهند که برای سلامت قلب و عروق لازم‌اند. مصرف نصف آووکادو یعنی حدود 100 گرم از آن 8 گرم اسید اولئیک نصیبتان می‌کند که نقش موثری برای حفظ و افزایش میزان کلسترول خوب خون دارد. همین میزان حاوی 1.8 گرم اسید لینولئیک نیز می‌باشد که یک اسید چرب ضروری برای کاهش کلسترول بد خون است.

باید بدانید که این میوه‌ی خوشمزه سرشار از ویتامین E نیز می‌باشد. این ویتامین محافظ سلول‌های پوستتان است و اجازه نمی‌دهد پیری به این زودی‌ها به سراغ‌تان بیاید. ویتامین E خطر ابتلا به تصلب شرایین و حتی برخی از سرطان‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

آووکادو : میوه‌ای سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
با مصرف نصف آووکادو کلی ویتامین عایدتان می‌شود. یعنی زمانی که 100 گرم معادل نصف یک عدد آووکادو را میل می‌کنید 4 تا 6 درصد نیاز روزانه‌تان به پیش‌ساز ویتامین آ، 10 تا 15 درصد نیاز روزانه‌تان به ویتامین C، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 و ویتامین E و همچنین 18 درصد نیاز روزانه‌تان به ویتامین B9 یا همان اسیدفولیک تامین می‌شود. به همین راحتی به همین خوشمزگی!

آووکادو همچنین تامین کننده‌ی میزان چشمگیری از مواد معدنی بدن به خصوص پتاسیم و منیزیم می‌باشد. باید بدانید که پتاسیم برای افراد فشارخونی بسیار مفید است و معمولاً اکثر افراد با کمبود منیزیم مواجه‌اند. 100 گرم آووکادو حدود 10 درصد نیاز روزانه‌ی ما به منیزیم را تامین می‌کند. توصیه می‌کنیم خودتان را از خواص مفید این میوه‌ی خوشمزه محروم نکنید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5346 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 2267 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.