توصیه های غذایی “طب سنتی” در فصل پاییز!


از دیدگاه طب سنتی هر فصلی از سال ویژگی هایی دارد که با رعایت آن ها می توان از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد.

به گزارش لقمه، بسیاری از حکمای طب سنتی “مزاج پاییز” را معتدل و خشک می دانند و باید غذاهایی را مصرف کرد که مناسب با این فصل باشند.

بررسی ها نشان می دهند در “ماه دوم پاییزی” که سردی هوا محسوس تر است باید از قرار گرفتن در مکان های سرد به خصوص اوایل و اواخر روز خودداری کرد.

گفتنی است،به هیچ وجه نباید از مصرف میوه در این فصل خودداری کرد و مصرف “انار” و “نارنگی” در این فصل بسیار ضروری است.

در این فصل بهتر است آب کمتری نوشید و مواد غذایی را مصرف کرد که طبع گرمی داشته باشد و حتما باید در این فصل تحرک کافی داشته باشید.

نوشیدن یک لیوان آب گرم در این فصل به ویژه در صبحگاه باعث می شود تا “سیستم ایمنی” بدنی قوی تری داشته باشید و مزاج تان با این فصل و سرمای آن وفق داده شود.

همچنین پزشکان توصیه می کنند اگر علایم “سرماخوردگی” بیش از 4 یا 5 روز طول کشید باید با مصرف سوپ و آش های ساده و گرم روند بهبودی تان را افزایش دهید و از “دمنوش‌های گیاهی” و “داروهای گیاهی” نیز در این فصل زیاد مصرف کنید. 
 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبکه خبری گیاهان دارویی

کد: 5449 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 2532 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


لیلا

بسیار کاربردی و مفید می باشد

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.