فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک


یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در دروان بارداری، مصرف موز، اسفناج و عدس را به زنان باردار توصیه کرد.

به گزارش لقمه، مریم شیرمستی در خصوص تعذیه مادران در زمان بارداری و شیردهی، گفت: زنان باردار و شیرده برای پیشگیری از افت فشار خون باید روزانه به میزان کافی مایعات بنوشند.

وی مصرف روزانه حداقل چهار واحد میوه را نیز برای این افراد ضروری دانست و ادامه داد: مصرف آب میوه طبیعی و سبزیجات به صورت پخته و خام نیز برای زنان باردار و شیرده لازم است.

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف لبنیات در سه ماه آخر بارداری و همچنین دوران شیردهی توصیه می‌شود و زنانی که در این شرایط قرار دارند، باید برای تامین نیازهای خود و نوزادشان روزانه سه لیوان از انواع لبنیات استفاده کنند، همچنین در کنار غذای روزانه خود دوغ بنوشند.

شیرمستی تاکید کرد: زنان باردار و شیرده باید مصرف ماهی را در برنامه غذایی هفتگی خود جای دهند، زیرا امگا3 برای افزایش هوش و حافظه نوزاد آنان مفید است.

وی ادامه داد: مصرف روغن زیتون نیز در تامین امگا3 مورد نیاز مادر و فرزند و رشد سلول‌های مغزی نوزاد ضروری است.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف ویتامین B6 برای پیشگیری از حالت تهوع در زنان باردار مفید است، افزود: B6 را می‌توان از موادی چون موز، عدس و اسفناج تامین کرد.

شیرمستی معتقد است: برای تامین اسید فولیک مورد نیاز زنان شیرده و باردار هم استفاده از موز و پرتقال مفید است.

وی خاطرنشان کرد: زنان باردار باید از مصرف مواد غذایی مصنوعی که حاوی نگهدارنده‌ها و رنگ‌های مصنوعی هستند، پرهیز کنند.

این کارشناس تغذیه در ادامه با بیان اینکه مصرف داروها در دوران بارداری باید تحت نظر پزشک باشد، یادآوری کرد: برخی از داروها برای زنان باردار و شیرده عوارض فراوانی دارد و کاملا ممنوع است و مصرف هرگونه دارویی حتی آنتی بیوتیک‌هایی که برای سرماخوردگی استفاده می‌شود، باید تحت نظر پزشک باشد.

شیرمستی با اشاره به اینکه اکثر زنان باردار و شیرده با کمبود ویتامین مواجه هستند، تصریح کرد: مصرف مولتی ویتامین‌های مخصوص بارداری نیز با نظارت پزشک برای این افراد مفید است.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5508 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان بازدید: 4050 ساعت: 3:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
4 خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
6 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
7 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
9 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 آغاز واکسیناسیون مادران باردار ۳۵ سال و بالاتر در مراکز بهداشتی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
11 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.