میراث «نهاوندیان» در میراث فرهنگی
سفره «صبحانه کاری» در میراث فرهنگی هم پهن شد


شاید بتوان محمد نهاوندیان را «پدر صبحانه کاری» در کشور نام‌گذاری کرد از آن زمان که سفره صبحانه کاری را در اتاق بازرگانی پهن می‌کرد و امروز گستره این سفره به دستگاه‌های دولتی هم رسیده است.

به گزارش لقمه، به گزارش خبرنگار جامعه فارس، محمد نهاوندیان رئیس دفتر فعلی رئیس جمهور را شاید بتوان نخستین فردی عنوان کرد که در کمتر از یک دهه پیش، سفره صبحانه کاری را برای بخش خصوصی در اتاق بازرگانی پهن می‌کرده است.

امروز این رسم برگزاری جلسه صبحانه کاری به دستگاه‌های دولتی هم راه یافته است که از جمله آنها وزارت اطلاعات، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بورس و... است.

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم ظاهراً قرار است از این قافله عقب نماند و جلسات صبحانه کاری برگزار کند.

رجبعلی خسروآبادی، مدیر کل جدید میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران قرار است جلسات صبحانه کاری را هر چهارشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار کند.

جلسات صبحانه کاری معمولاً مورد اقبال حاضران در این جلسات قرار می‌گیرد و فضا برای ارائه نظرات و انتقادات، بازتر از جلسات خشک و رسمی است.  



بازگشت به صفحه نخست 




کد: 5790 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر بازدید: 3595 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 صبحانه نخوردن موجب اختلال در بدن می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 روش هایی که سطح انرژی روزانه را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
11 نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :