طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر


پایگاه خبری لقمه: نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است که گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نان پوآچا، یک نان خوشمزه و آسان برای صبحانه است. نان پواچا گاهی داغ به‌ عنوان پیش‌غذا و به جای نان سرو می‌شود. پواچا داغ با پنیر فتا یک غذای مخصوص خوش‌مزه در ترکیه و بلغارستان است. در اینجا نوعی دیگر از نان پوآچا را برایتان آورده ایم که با ژامبون و پنیر پر شده است.

 
طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر
 
 
مواد لازم خمیر:
 
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 10 گرم
شکر: 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 100 گرم
کره (ذوب شده): 125 گرم
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
شیر: 1 پیمانه
 
مواد لازم میانی:
 
ژامبون (برشته شده): 100 گرم
پنیر چدار (رنده شده): 1 پیمانه
 
مواد لازم رویه:
 
عسل: 1 قاشق سوپ خوری
آب: 4 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد: 2 پیمانه
 
طرز تهیه:
 
ابتدا برای تهیه خمیر، آرد، خمیر مایه و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست، کره ذوب شده، روغن، نمک و شیر را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید. در صورت نیاز مقدار دیگری آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.
 
سپس گلوله هایی به اندازه لیموسنگی از خمیر جدا کرده و روی سطح کار پهن کنید. مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی سطح کار پهن کنید.
 
مقداری پنیر چدار رنده شده و ژامبون برشته شده و خرد شده وسط هر یک قرار داده و به شکل بیضی کف دست خود بپیچید. آب و عسل را با هم مخلوط کرده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید و دانه کنجد بپاشید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید، سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها پخته و طلایی و برشته شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ماهنامه سفره ایرانی

کد: 13498 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 3228 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
2 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
4 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
5 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
6 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت