مصرف شیر هر ایرانی به 250 گرم افزایش می یابد


مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت اعلام کرد: برنامه هایی آماده شده است تا میزان مصرف شیر مردم از 190 به 250 گرم در روز افزایش یابد.

به گزارش لقمه، دکتر ˈعلیرضا دلاوریˈ در گفت و گویی افزود: این مساله با افزایش اطلاع رسانی ها و افزایش میزان تولید شیر محقق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش میزان مصرف شیر مردم ، مهم ترین دستورجلسه شورای عالی سلامت خواهد بود که طی چند هفته آینده به تصویب این شورا خواهد رسید.

رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت گفت: همچنین برنامه هایی برای ارتقای استانداردها و کیفیت شیر در دستور کار است.

دلاوری در ادامه از تهیه برخی برنامه ها برای بالابردن امنیت غذایی روغن خبر داد و گفت: قرار است اسیدچرب ترانس (چربی مضر) روغن خانوار که پیش از این پنج درصد بود ، کاهش یابد.

وی افزود: همچنین استانداردهای روغن های مصرفی غیرخوراکی مانند روغن های مورد استفاده در قنادی ها ، ارتقا می یابد.

دلاوری ادامه داد: در جلسه بعدی شورای عالی سلامت به احتمال زیاد مساله آلودگی هوا و راه های کاهش آن نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

بر اساس بررسی های انجام شده هر یک لیوان شیر 300 میلی گرم کلسیم دارد و هر فردی حداقل باید یک هزار و 200 میلی گرم شیر در روز دریافت کند که این میزان در کشورهای توسعه یافته بیشتر است اما متاسفانه سرانه مصرف شیر در ایران بنا به اعلام مسوولان وزارت بهداشت حدود 190 گرم در روز است.  


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5886 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2208 ساعت: 4:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
چرا باید لاغر شویم؟