مصرف شیر هر ایرانی به 250 گرم افزایش می یابد


مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت اعلام کرد: برنامه هایی آماده شده است تا میزان مصرف شیر مردم از 190 به 250 گرم در روز افزایش یابد.

به گزارش لقمه، دکتر ˈعلیرضا دلاوریˈ در گفت و گویی افزود: این مساله با افزایش اطلاع رسانی ها و افزایش میزان تولید شیر محقق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش میزان مصرف شیر مردم ، مهم ترین دستورجلسه شورای عالی سلامت خواهد بود که طی چند هفته آینده به تصویب این شورا خواهد رسید.

رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت گفت: همچنین برنامه هایی برای ارتقای استانداردها و کیفیت شیر در دستور کار است.

دلاوری در ادامه از تهیه برخی برنامه ها برای بالابردن امنیت غذایی روغن خبر داد و گفت: قرار است اسیدچرب ترانس (چربی مضر) روغن خانوار که پیش از این پنج درصد بود ، کاهش یابد.

وی افزود: همچنین استانداردهای روغن های مصرفی غیرخوراکی مانند روغن های مورد استفاده در قنادی ها ، ارتقا می یابد.

دلاوری ادامه داد: در جلسه بعدی شورای عالی سلامت به احتمال زیاد مساله آلودگی هوا و راه های کاهش آن نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

بر اساس بررسی های انجام شده هر یک لیوان شیر 300 میلی گرم کلسیم دارد و هر فردی حداقل باید یک هزار و 200 میلی گرم شیر در روز دریافت کند که این میزان در کشورهای توسعه یافته بیشتر است اما متاسفانه سرانه مصرف شیر در ایران بنا به اعلام مسوولان وزارت بهداشت حدود 190 گرم در روز است.  


بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5886 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2152 ساعت: 4:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.