طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجه‌فرنگی


تیلا پیا، ماهی است که به صورت فیله در فروشگاه های مواد غذایی موجود است و طعم بهتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد.

به گزارش لقمه، برای تهیه این غذا باید فیله ماهی تیلاپیا تهیه کنید. ما در این مطلب به شما یاد می دهیم چطور آنها را به همراه گوجه‌فرنگی و برنج تهیه و سرو کنید. در این حالت، ماهی کاملا آب‌دار و نرم خواهد شد.

به سس گوجه فرنگی آن، سیر، آویشن، ادویه دلخواه را می توانید اضافه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم

• 110 گرم فیله ماهی تیلاپیا

• 42 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

• دو حبه سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری آویشن

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• فلفل خرد شده

• نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش

• جعفری تازه برای تزئین

 

طرز تهیه

1. فیله تیلاپیا را خریداری کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. اگر ماهی ها منجمد هستند، آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا یخشان باز شود.

 

2. کنسرو گوجه فرنگی را آبکش کنید و آنها را درون کاسه بریزید. سیر رنده شده، روغن زیتون، آویشن، نمک، فلفل و آب لیمورش را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.

 

3. کمی از این سس را داخل تابه بزرگ بریزید.

 

4. فیله های تیلاپیا را روی آنها بچینید.

 

5. باقی سس را روی ماهی ها بریزید.

 

6. آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند و آب اطراف ماهی ها قل بزند. در آخر جعفری خرد شده روی آنها بریزید و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6506 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 4280 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تیلاپیا بزرگترین خطر برای گونه های آبزی بومی کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
2 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 براشت ماهیان گرم آبی تا اوایل اسفندادامه دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 آنچیلادا غذای فوری مکزیکی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
7 فائو هشدار داد: شیوع ویروس مرگبار ماهی تیلاپیا ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
8 قیمت ماهی قزل‌آلا و تیلاپیا در هفته‌جاری کاهش یافت ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
9 تیلاپیا هیچ خطری برای محیط زیست ندارد ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ دي
10 طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
9 روش برای سوزاندن سریع چربی بیشتر مردم فقط از خاصیت ضدسرطانی بودن چای سبز آگاهی دارند اما این ماده متابولیسم بدن را نیز افزایش می دهد.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.