هشدار وزارت بهداشت به کسانی که میوه و سبزی نمی‌خورند


سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به نقش میوه‌ها و سبزیجات در سلامت، خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: این درحالیست که متاسفانه 88 درصد مردم در روز کمتر از پنج واحد میوه و سبزی مصرف می‌کنند.

به گزارش لقمه، دکتر شهرام رفیعی‌فر گفت: 88 درصد مردم روزانه کمتر از پنچ واحد میوه و سبزی مصرف می‌کنند، یعنی به طور میانگین میوه یا سبزی مصرفی‌شان یک و نیم واحد است.

وی افزود: 17میلیون و 700 هزار ایرانی به مشکلات ناشی از کمبود مصرف میوه و سبزی دچار هستند؛ به طوری که از هر 10 ایرانی تنها یک نفر در طول روز به اندازه کافی میوه و سبزی مصرف می‌کند.

رفیعی‌فر به افراد توصیه کرد که لحاظ روزانه 5 نوبت میوه و سبزی‌های خام در سبد مصرف عذایی روزانه‌شان را جدی بگیرند و افزود: انتخاب سبزی و میوه‌های تازه برای مصرف، استفاده از سبزی در کنار وعده‌های غذایی، مصرف میوه‌های تازه یا آب‌میوه به عنوان میان وعده، مصرف زیاد سالاد هنگام نهار و شام با سس‌های بدون چربی و کمی آبغوره یا آبلیمو نیز توصیه می‌شود.

رفیعی‌فر در ادامه افزود: سعی کنید میوه‌های خرد شده و قطعه قطعه شده را سریع مصرف یا تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید؛ زیرا پوست کندن، قطعه قطعه کردن و آسیب به بافت میوه، به مرور محتوای ویتامین‌های آن میوه را کم خواهد کرد.

وی افزود: به منظور تشویق کودکان به مصرف میوه، بهتر است والدین جهت میان وعده مدرسه فرزندان‌شان میوه در نظر بگیرند و فراموش نکنند که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل می‌گیرد.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، بر تنوع در مصرف میوه‌ها تاکید کرد و گفت: ترکیب میوه‌ها با یکدیگر متفاوت است. بدین ترتیب بدن افراد ویتامین‌ها و ترکیبات مختلف را دریافت می‌کند. گیلاس، آلبالو و توت با سرطان می‌جنگند، سیب دارای مقدار زیادی فیبر است، پرتقال و کیوی هم محتوی مقدار زیادی ویتامین C هستند و به همین ترتیب میوه‌های مختلف فواید خاص خود را به بدن منتقل می‌کنند و لازم است در مصرف آنها بحث تنوع نیز مد نظر قرار گیرد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6569 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين بازدید: 2040 ساعت: 1:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.