صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی
تصاویر: کارگاه تهیه ماهی دودی
لقمه:ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه میشود. ماهی دودی معمولاً در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
عکس: محسن رضاپور
نقل از :مهر
کد:
658
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱ بهمن
بازدید:
8030
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5
کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8
معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9
صادرات تخم ماهی قزلآلا از آذربایجانشرقی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10
صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11
بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود
۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد
یک متخصص تغذیه در گفتوگویی در مورد مزایای مصرف پی...
کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند
لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...
راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران
پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا کرم حلزون میتواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند
از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرمهای "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکههای ماهوارهای تبلیغ و غیرمجاز اعلام میشد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانهها تبدیل شده است.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟
هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفیدتر میشود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر میشود.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران
پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریمها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار میدهد تا این صنعت با احیای بازار بینالمللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاستها و برنامهریزیهای داخلی را هم بدست آورد.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی
پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است