علل شایع کم اشتهایی کودکان


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف شیر فراوان،خستگی، فعالیت کم،کم خوابی، افراط در خوردن تنقلات و مشکل ارتباطی بین مادر و فرزند را ازجمله علل بدغذایی کودکان عنوان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر منصور بهرامی امروز چهارشنبه درحاشیه همایش سالانه انجمن پزشکان کودکان ایران که در محل سالن همایش کتابخانه ملی در حال برگزاری است، گفت:سلامت انسان بر چهار پایه سلامت فیزیکی، روانی، اجتماعی و معنوی استوار است.

وی ادامه داد:رشد و نمو طبیعی یکی از معیارهای سلامت کودکان و تغذیه صحیح یکی از ارکان آن است.

وی در مورد خصوصیات تغذیه کودکان گفت: کفایت ، تنوع ، تعادل و کالری متناسب از خصوصیاتی است که تغذیه کودکان باید برخوردار باشد تا ساختمان بدن آنها از دوام بهتری برخوردار شود.

این متخصص کودکان افزود:برای رشد و تکامل طبیعی کودکان علاوه بر تعیین نیازهای تغذیه ای، نیازهای عاطفی نیز بسیار مهم هستند به طوری که پدر و مادر باید پیوسته به رفع نیازهای عاطفی و روانی کودک خود اهتمام ورزند.

بهرامی ادامه داد:در تکامل تغذیه ای کودکان ارتباط متقابل والدین و فرزندان نقش اساسی و مهم دارد و از هر ارتباط توجه به خلق و خو در خصوصیات شخصی عامل کلیدی و برای کودکان همیشه ابراز مهر، بازی و شادی خوشایند و برای تغذیه موفق مهم است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود:اگر مادران برای تغذیه فرزندانشان وقت کافی ، روابط صمیمی ، زمان مناسب، نظم ، مراعات سلیقه و ذائقه، استقلال و رعایت خصوصیات خلقی آنها را بنمایند مشکلی بعنوان بدغذایی پیش نخواهد آمد.

بهرامی در رابطه با علل شایع کم اشتهایی کودکان یک تا دو ساله به مصرف شیر فراوان، فعالیت زیاد،خستگی، فعالیت کم،کم خوابی و افراط در خوردن تنقلات اشاره کرد و گفت: مشکلات ارتباطی صحیح و سالم بین مادر و فرزند، عدم توجه به سلیقه کودک، عوامل پزشکی عفونت های حاد و یا مزمن مانند کمبود ریزمغذی ها ، بیماری های گوارشی و وسواس مادر برای رعایت نظافت هنگام تغذیه از دیگر عللی است که موجب بروز کم اشتهایی در میان کودکان می شود.

وی در رابطه با راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی کودکان گفت: اشتهای کودک بهترین راهنمای تغذیه صحیح است و مادر باید به اشتها ، گرسنگی و سیری کودک توجه و متناسب با آنها تغذیه کودک خود را برنامه ریزی کند.

این متخصص اطفال همچنین ادامه داد: هرچه محیط های خانوادگی صمیمی تر باشد و وعده های صرف غذای خانوادگی بیشتر باشد و مادر به امور خانواده مسلط و نگرش مثبت و روحیه شاد و آرام داشته باشد مشکلات تغذیه ای کودکان کمترخواهد شد.

همایش سالانه انجمن پزشکان کودکان ایران صبح روز چهارشنبه در سالن همایش کتابخانه ملی ایران شروع به کار کرد و تا روز 13 اردیبهشت ادامه دارد.

بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایرنا

کد: 6685 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 3190 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
2 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.