دستور پخت سوپ بروکلی و پنیر چدار+ عکس


بروکلی از جمله سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن برای طبخ غذاهای خوشمزه نیز استفاده کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر از خوردن سوپ لذت می برید، توصیه می کنیم حتما این سوپ خوشمزه را تهیه کنید.

سوپ بروکلی را می توانید به عنوان پیش غذا سرو کنید.

 

مواد لازم:

  • 6 ق غ کره
  • 1 عدد پیاز خورد شده
  • 1 ساقه کرفس ریز خوردشده
  • 2 عدد هویج رنده شده
  • 2 پر سیر له شده
  • 1/4 فنجان آرد
  • 4 فنجان آب مرغ یا سبزیجات یا قرص حل شده در آب
  • 1 فنجان شیر پرچرب
  • 1 فنجان خامه
  • 1 عدد برگ بوی خشک
  • 1/4 ق چ جوز هندی
  • نمک و فلفل
  • 6 فنجان بروکلی درشت خورد شده
  • 2 فنجان پنیر چدار رنده شده
  • 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده

 

دستور تهیه گام به گام:

 

 

در یک قابلمه بزرگ کره را آب می کنیم و پیاز و کرفس و هویج و سیر رنده شده و نمک و فلفل را می‌ریزیم.



روی حرارت متوسط 5 تا 7  دقیقه می پزیم تا سبزیجات نرم شوند.

آرد رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.

 



آب مرغ رو اضافه می کنیم.

 



خامه رو مخلوط و اضافه می کنیم.

 



برگ بو و جوزهندی را اضافه می کنیم. نمک و فلفل می زنیم.

 



حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاد. بعد حرارت را کم می کنیم تا 15 دقیقه بپزه و سوپ غلیظ بشود.

برگ بو را در می اوریم. بروکلی ها را اضافه می کنیم و 15 دقیقه دیگه می پزیم تا کلم بروکلی ها هم بپزه و نرم بشود.


 




پنیرها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب شوند.

 

 

 



می توانید مقداری از سوپ یا همه را با مخلوط کن یا گوشکوب برقی به میزانی که دوست دارید میکس و له کنید.

 

 

برای سرو کردن این سوپ خوشمزه و زیبا می توانید آن را داخل نان سرو کنید.

 

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 7066 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 3589 ساعت: 7:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.