مردم از خرید شیر و لبنیات پرچرب امتناع می‌کنند


در پی تایید استفاده از روغن پالم در شیر و لبنیات پرچرب، مصرف‌کنندگان از خرید محصولات لبنی پر چرب روی گردانده‌اند و ضمن رعایت جانب احتیاط ، به مصرف لبنیات کم‌چرب روی آورده‌اند.

به گزارش لقمه، در حالی در تمام یخچال‌های سوپر مارکت سطح شهر محصولات لبنی پر چرب دیده می‌شود فروشندگان اذعان دارند که " دو هفته‌ای است که فروش این محصولات به صفر رسیده و تاریخ انقضای این محصولات رو به اتمام است".

همچنین به گفته آنها " فروش محصولات لبنی پر چرب به ویژه ماست، پنیر و شیر بسیار کاهش یافته و به جای آن فروش محصولات لبنی کم چرب نسبت به گذشته 50 درصد افزایش یافته است اما باز هم در این میان مردم با اطمینان خرید نمی‌کنند و در خریدهای خود محتاطانه برخورد می‌کنند".

علیرغم اینکه سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشورمان از سرانه جهانی پایین‌تر و نصف کشورهای اروپایی‌ است و تلاش می‌شد جامعه به سمت افزایش مصرف شیر و فرآورده‌های آن ترغیب شوند طی مدت اخیر به دلیل افزایش پی در پی قیمت این محصولات، مصرف آن از روند افزایشی بازایستاد و در چند روز اخیر هم با علنی شدن استفاده از روغن پالم در تولید، تقاضای بازار تحت تاثیر قرار گرفت که این امر هم به ضرر تولیدکنندگان و هم به ضرر سلامت جامعه است.

هر چند طبق تفاهم‌نامه مشترک سازمان استاندارد و وزارت بهداشت قرار شده تا پایان شهریور روغن پالم در تولید شیر و لبنیات حذف و با کارخانه‌های متخلف برخورد شود اما هنوز اطمینان خاطر به بازار مصرف بازنگشته چون همچنان محصولاتی که تخلف در تولید آنها صورت گرفته در بازار موجود است و مسئولان هم بنا ندارند نام کارخانه‌های متخلف را عنوان کنند.

بنابراین انتظار است برای رفع نگرانی بازار مصرف این محصولات استراتژیک و جلوگیری از زیان اقتصادی تولیدکنندگان اقدامات مناسب در راستای تامین خواسته‌های مردم انجام شود و محصولات سالم و اطمینان خاطر به بازار مصرف بازگردد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7138 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد بازدید: 2264 ساعت: 12:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.