درمان آفت دهان با عسل


محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.

به گزارش لقمه، از سایت «MSN»، محققان وضعیت جسمی ۹۴ داوطلب مبتلا به آفت دهانی را بررسی و به ۳ گروه تقسیم بندی کردند.

گروه اول را با عسل معمولی، گروه دوم را با پماد موضعی کورتیکو استروئید و گروه سوم را با محصول «OTC» که تا زمان بهبود لایه محافظی روی آفت ایجاد می کند، تحت درمان قرار دادند. داوطلبان زیر نظر محققان، روزی ۳ بار از شیوه درمان تجویز شده استفاده می کردند. در عرض تنها ۴ روز، در گروهی که عسل مصرف می کردند، تمام زخم ها از بین رفت، در حالی که در گروه های دوم و سوم تغییر زیادی مشاهده نشد.

عسل علاوه بر درمان آفت، باعث کاهش درد آن هم می شود. پس از گذشت یک روز، گروه اول با 95.5 درصد کاهش درد مواجه شدند اما برای گروه دوم و سوم، ۸ روز طول کشید تا درد ناشی از آفت برطرف شود. همچنین استفاده از عسل، درد سوختگی را در عرض ۱۰ دقیقه آرام می کند و مانع از ایجاد قرمزی و تاول می شود. برخی از انواع عسل مانند عسل آویشن دارای خاصیت قوی ضدباکتریایی است.

در صورت آفت دهان، پس از صرف هر وعده غذا، با پنبه استریل خیس، زخم را تمیز کنید و سپس با استفاده از گوش پاک کن مقداری عسل روی آفت بمالید.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 7213 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور بازدید: 4952 ساعت: 12:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.