طرز تهیه سوپ سیب و سیب‌زمینی با طعم سیر


این سوپ طعمی جدید و خوشمزه دارد و به راحتی می توانید آن را امتحان کنید.

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره

• یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده و خرد شده

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده

• یک عدد رازیانه خرد شده

• دو حبه سیر رنده شده

• 3 پیمانه آب مرغ کم‌نمک

• دو عدد سیب پوست‌کنده و خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نصف پیمانه خامه هم‌زده

• خلال‌های نازک سیب

• ماست یونانی

• فلفل هندی

 

طرز تهیه

1. در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سیب‌زمینی، پیاز، رازیانه و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

2. آب‌مرغ، سیب خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید تا آب بجوشد، سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود تا سیب و سیب‌زمینی نرم شوند. آنها را به طور مرتب هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید به آرامی خنک شود.

3. همه مواد را داخل غذاساز بریزید. در آن را ببندید و هم بزنید تا پوره و یکدست شوند. سوپ را داخل قابلمه برگردانید. خامه را اضافه کنید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید.

4. هر کاسه را با یک قاشق ماست، خلال سیب و فلفل هندی تزئین و سرو کنید.
 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7302 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور بازدید: 2326 ساعت: 11:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.