مواد لازم برای دو نفر: نان تُست شش عدد ژامبون مرغ و گوشت 150 گرم قارچ خردشده 50 گرم زیتون سبز خردشده 25 گرم پنیر موتزارلا 100گرم سُس خردل به میزان لازم کره 30 گرمطرز تهیه:به اندازه ی یک دوم قاشق چایخوری ، سُس خردل روی نان تُست بمالید و یک ورق ژامبون روی آن قرار دهید؛ می توانید به جای سُس خردل، سُس مورد علاقه ی خود را جایگزین کنید.
روی ژامبون به ترتیب یک لایه قارچ خام و زیتون سبز خردشده و پنیرموتزارلا بگذارید. با ورقه ای دیگر از ژامبون روی مواد را بپوشانید و نان تُست دیگری روی ژامبون قرار دهید و با کمی کره دو طرف نان ها را آغشته کنید.
سپس، داخل ساندویچساز -که از قبل گرم شده- تُست کنید. ساندویچ آماده شده را به همراه سالاد سرو نمایید. سیمین رمضانی