ساندویچ ایتالیایی


لقمه: یک ساندویچ ساده

مواد لازم برای دو نفر:

نان تُست شش عدد
ژامبون مرغ و گوشت 150 گرم
قارچ خردشده 50 گرم
زیتون سبز خردشده 25 گرم
پنیر موتزارلا 100گرم
سُس خردل به میزان لازم
کره 30 گرم

طرز تهیه:
به اندازه ی یک دوم قاشق چایخوری ، سُس خردل روی نان تُست بمالید و یک ورق ژامبون روی آن قرار دهید؛ می توانید به جای سُس خردل، سُس مورد علاقه ی خود را جایگزین کنید.

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

روی ژامبون به ترتیب یک لایه قارچ خام و زیتون سبز خردشده و پنیرموتزارلا بگذارید. با ورقه ای دیگر از ژامبون روی مواد را بپوشانید و نان تُست دیگری روی ژامبون قرار دهید و با کمی کره دو طرف نان ها را آغشته کنید.

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

آموزش آشپزی-ساندویچ ایتالیایی

سپس، داخل ساندویچ­ساز -که از قبل گرم شده- تُست کنید. ساندویچ آماده شده را به هم­راه سالاد سرو نمایید.

سیمین رمضانی




کد: 762 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۹ اسفند بازدید: 8309 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد
5 طرز تهیه قیف ژامبون با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
6 افزایش 3 برابری مصرف «کالباس» در ماه رمضان ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد
7 گیاهان خطرناک در دوران بارداری ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد
8 سالاد سیب‌زمینی ایتالیایی؛ رژیمی شكم‌ پركن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۶ ارديبهشت
9 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
10 مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
11 سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت


نظرات


فرزانه حاجي پور

خوشمزه بود
سهیلا پژوهی

خیلی خوب وساده توضیح داده شده

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.